Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Дати та необхідні документи: все, що варто знати про пробне ЗНО-2017

Дати та необхідні документи: все, що варто знати про пробне ЗНО-2017

16.03.2017, 22:04

Сьогодні під час зустрічі із журналістами зазначили всі нюанси, які стосують проведення пробного ЗНО — 2017.

Як зазначила Лариса Середяк, директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться 1 квітня – з української мови і літератури, а 8 квітня – з  англійської, німецької, іспанської, французької, російської мов, біології, географії, історії України, математики, фізики та хімії.

Абітурієнт може обрати не більше двох предметів. У день проведення пробного тестування можна скласти тест лише з одного навчального предмета.
4u59e8pIRAM

У реєстраційній заяві має бути вказана інформація про особу, а саме: прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, місце проживання, контактний телефон, електронна адреса (за наявності), перелік навчальних предметів із зазначенням мови, якою особа бажає отримати завдання пробного тесту, населений пункт, де особа буде проходити пробне тестування (обраний з установленого регіональним центром переліку).
qjE4hJ2VixoНаголошують також, що реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Це лише спроба здачі ЗНО, аби абітурієнт розумів, що його очікує і що варто підівчити.

Вона також зазначила, що від 13 березня на сайті Львівського РЦОЯО в розділі «Пробне ЗНО. Особистий кабінет» розміщені запрошення-перепустки із адресами пунктів проведення пробного ЗНО.

«Кожен зареєстрований учасник повинен роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї персональної сторінки та з’явитися у відповідні дні на пункти пробного ЗНО з документом, що засвідчує особу та запрошенням-перепусткою», - розповіла Лариса Середяк.


"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
318