Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У патрульній поліції назвали район Львова, де стається найбільше ДТП через вибоїни на дорогах

У патрульній поліції назвали район Львова, де стається найбільше ДТП через вибоїни на дорогах

16.03.2017, 00:00

З початку року у Шевченківському районі сталося найбільше ДТП через вибоїни.

Про це повідомив інспектор відділу безпеки дорожнього руху Андрій Харчун, інформує прес-служба патрульної поліції Львова. 

За словами Андрія Харчуна, у Шевченківському районі Львова уже сталося 14 аварій через вибоїни, а ями тут подекуди від 7 до 15 сантиметрів. 

«У цьому районі сталося найбільше від початку року ДТП через вибоїни, а саме 14 аварій. Частину минулих вимог не виконали. Наприклад, не обрізали гілки, які захиляють вказівники. Не всюди виправили ситуацію з дорожніми знаками», - зазначив інспектор.

Не надто краща ситуація і у Личаківському районі Львова, тут є ями завглибшки у 12 сантиметрів. 

«Личаківська районна адміністрація реагує на зауваження та вимоги. Оперативно ліквідовує ямковість. Однак все ж ситуація дуже далеко від ідеальної» - розповів начальник відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львова Роман Вахула.

Додамо, що до 24 березня патрульна поліція Львова обстежить і дороги в інших районах Львова та згодом надішле вимоги районним адміністраціям на усуненням недоліків у встановлені терміни.

Якщо їх не усунуть, то відповідальних осіб притягнуть до адміністративної відповідальності за неналежне утримання доріг.

Читайте також на нашому сайті: Зійшов сніг, а разом з ним і асфальт: як виглядають вулиці Львова після зими (ФОТОРЕПОРТАЖ).

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
275