Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Матч "Карпати" - "Волинь": текстова онлайн-трансляція на 032.ua

Матч "Карпати" - "Волинь": текстова онлайн-трансляція на 032.ua

11.03.2017, 19:00

Сайт 032.ua розпочинає текстову онлайн-трансляцію галицько-волинського дербі, в рамках якого львівські "Карпати" на полі "Арени Львів" приймають луцьку "Волинь".

Львів'яни мають прекрасну нагоду продовжити свою безпрограшну серію, яка розпочалася у попередньому турі, коли підопічні Олега Дулуба у Львові здолали "Олександрію". Цього разу до культурної столиці України в гості завітає луцька "Волинь", яка наразі переживає свої не найкращі часи. Як і весь український футбол. У разі перемоги "леви" зможуть покинути останню сходинку турнірної таблиці. 

Стартові склади команд:

"Карпати": 66. Євген Боровик (гк). 7. Павло Ксьонз. 5. Андрій Нестеров. 34. Олексій Дитятьєв. 70. Іван Лобай. 22. Микола Матвієнко. 8. Артем Філімонов. 48. Дмитрьо Кльоц. 16. Ігор Худоб'як (к). 27. Олег Голодюк. 21. Олександр Гладкий. 

"Волинь": 42. Віталій Неділько (гк). 47. Юрій Романюк. 18. Сергій Логінов. 26. Роман Никитюк. 22. Владислав Шаповал. 66. Юрій Тетеренко. 9. Редван Мемешев. 97. Артем Дудік. 76. Андрій Ляшенко. 38. Сергій Петров. 99. Анатолій Діденко (к). 
pdFQZYYULeQ

1. хв - поєдинок у Львові розпочався. "Карпати", на правах господарів поля, гру розпочали активніше. Вже на першій хвилині отримали право на штрафний удар в метра 20 від воріт "Волині", однак подача Худоб'яка успіхом не увінчалася.

4. хв - перший кутовий для лучан. Ніякої загрози для воріт Боровика, захисника виносять м'яч подаілі від власних володінь.

12 хв. - жовту картку у складі "Карпат" отримує Дмитро Кльоц. Ну а "Волинь" отримує право на штрафний.

15 хв. - непогано пробиває новачок "Карпат" Олександр Гладкий. М'яч пролетів у кількох метрах від стійки воріт "Волині", одна і Неділько контролював ситуацію.

17 хв. - гол. "Карпати". Забиває Гладкий свій перший гол у футболці "Карпат". Матвієнко виконав навіс у карий майданчик "Волині", Ксьонз головою скинув на Гладкого, а Олександр залишалося лише влучити у порожні ворота. Що він і зробив.
ppJHfo3XcWs
32 хв. - Кльоц міг зробити рахунок 2-0, але пробив невдало після навісу у виконанні Гладкого.
44 хв. - ех, чудова передача пройшла на Гладкого. Сашко виходив віч-на-віч із голкіпером "Волині", однак судді зафіксували положення поза грою.
45 хв. - ще дві хвилини додав арбітр до першого тайму. "Карпати" попереду, наразі.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
248