Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У Львові повідомили про запуск фонду на підтримку авіаперевізників: фото та відео з місця події

У Львові повідомили про запуск фонду на підтримку авіаперевізників: фото та відео з місця події

10.03.2017, 23:42

Сьогодні, 10 березня, під час зустрічі із журналістами повідомили про запуск фонду на підтримку авіаперевізників.

Рішення про запуск фонду було прийняте ще в лютому. Ініціювали його Туристичний Альянс, Львівська міськрада та Міжнародний аеропорт “Львів” ім.Д.Галицького.

“Ми зі своєї сторони максимально торік зробили все, щоб залучити більшу кількість авіакомпаній і першим проханням всіх цих компаній було створення фонду підтримки від міста або держави. Завдяки тому, що нас всі підтримали, у цьому році вже плануємо побачити нові рейси та маршрути», - зазначила директор Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Тетяна Романовська.
Hny8SLnB3_c

Підтримав її і Андрій Сидор, голова Львівського туристичного Альянсу.

“На базі створеного Альянсу будуть збирати кошти, які потім ми зможемо передавати або львівському аеропорту, або новим авіакомпаніям. Це, звісно, будуть добровільні пожертви за різними механізмами” - зазначив він.
nLxXMd79jGY

“Я хотів сказати, в першу чергу, що ми всі прагнемо в Європу, а аеропорт – це вікно в Європу. На сьогоднішній день воно поки що закрите. Потрібно докласти певних зусиль, щоб його відкрити” - зазначив Марк Зархін, ресторатор.
ePBXnjd0Xe0
Детальніше дивіться у нашому відео:

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
315