Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Як влаштувати ідеальний банкет? ТОП-5 порад

Як влаштувати ідеальний банкет? ТОП-5 порад

10.03.2017, 20:10

Святкування ювілею, днів народження, хрестин та інших сімейних свят є важливими у житті кожного із нас, але часом не правильна підготовка до свята призводить до зіпсутих вражень у вас і гостей.

Щоб цього не сталося, ми у партнерстві із рестораном “Капітал”, який приймає замовлення на проведення банкетів з різних нагод, підготували для вас ТОП-5 фактів на які треба звертати увагу, аби святкування пройшло на відмінно і по-справжньому було незабутнім.

Ресторан повинен мати хороше освітлення і мати парковку.

Місце для банкету повинне бути однозначно просторе і велике. Також тут має бути хороше освітлення, щоб потім ви могли помилуватися якісними і гарними світлинами зі свята і не забудьте уточнити, чи працює у залі кондиціонер, щоб вам і гостям не було надто спекотно, або надто холодно. 

Якщо ви плануєте проводити різноманітні конкурси або танцювати, то звернуть увагу чи в ресторані є можливість облаштувати місце для танців. При виборі ресторану не забудьте дізнатися і про те, чи є там парковка, місця для куріння і майданчик для фейєрверку.

Все на банкетному столі повинно дивитися гармонійно.

Сервірований стіл – це перше, що впадає в очі гостям після того, як вони прийшли у ресторан. Тому все на банкетному столі повинно дивитися гармонійно і чудово поєднуватися один з одним. Це насамперед стосується посуду і столових приборів. Окрім цього велику роль відіграють скатертини і серветки.

Не забувайте, що гарно накритий стіл дозволить гостям відчути значимість свята і створить неймовірну атмосферу.

фото

Музика має відповідати стилю, в якому оформлений банкет.

Дехто думає, що на святкуванні ювілею чи дня народження не потрібна музика, але ті, хто так вважають - помиляються. Насправді музичний супровід є невід'ємною складовою успішного банкету, адже саме музика впливає на настрій гостей, змушує їх вдаватися в танок, підспівувати або запрошувати один одного до танцю. До речі, музику слід обирати відповідно до стилю в якому буде оформлений банкет. Якщо все буде в українському стилі, то краще, щоб на святі звучали народні пісні. 

Обслуговування має бути на найвищому рівні.

Від того наскільки якісно працюють офіціанти, залежить, які враження у вас і гостей залишаться після святкувань, адже, якщо рівень сервісу буде низький, то у гостей залишаться тільки негативні враження, бо хто ж хоче просити офіціантів по декілька разів щось принести або ж їсти холодне?

Банкетне меню має бути збалансованим і різноманітним.

Для початку банкетне меню має містити різні види асорті і порційні закуски. Наприклад, рибне асорті (лосось сол., масляна, мідії, креветки) ; м'ясне асорті (буженина із телятини, грудинка копчена, рулет "Новинка", полядвиця свинна, язик відв., сало відв.) і обов'язково замовте сирне і овочеве асорті.

На перше можете для гостей замовити борщок із трикутниками з слоїстого тіста, а на друге - лосось під голландським соусом або медальйони з яблуками, запечену картоплю і овочі-гриль.

Не забудьте врахувати, що у гостей бувають різні смакові переваги, а у когось можуть бути серйозні гастрономічні протипоказання, тому ваше банкетне меню має бути збалансованим і різноманітним

Зазначимо, що у ресторані "Капітал" приймає замовлення на проведення весіль, банкетів, фуршетів, святкових і корпоративних вечорів до 110 людей.

Тут хороше освітлення, смачна українська і європейська кухня, класичний стиль інтер'єру. А ще тут працює високваліфікований персонал і можна замовити музичні гурти та концертно-розважальні програми.

Додамо, що ресторан “Капітал” розташований за адресою: м. Львів, вул. Промислова 50/52.

Контактний номер телефону: (032) 242-38-89, 066 777-77-65.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
277