Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → На Львівщині між компаніями трапилась сутичка, внаслідок якої сильно постраждав молодий хлопець

На Львівщині між компаніями трапилась сутичка, внаслідок якої сильно постраждав молодий хлопець

10.03.2017, 01:34

Сьогодні, 9 березня, близько четвертої ранку потерпілого доставили до центральної районної лікарні з численними ножовими пораненнями.

Як інформують у відділі комунікації поліції Львівщини, внаслідок сутички постраждав 21-річний хлопець. У нього лікарі виявили числення ножові проникаючі поранення.

Трагедія трапилася неподалік одного з розважальних закладів міста. Між двома компаніями молодих людей виник конфлікт. Близько третьої години ранку на вулиці між ними  виникла бійка, під час якої 29-річний стриянин наніс  21-річному місцевому жителю п’ять ударів ножем, два з яких проникаючі.

«Потерпілий з отриманими пораненнями потрапив до реанімації. Особу зловмисника, котрий з місця події зник, працівники поліції встановили та затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.  На час вчинення злочину він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Наразі ми встановлюємо обставини події та всіх учасників конфлікту, призначено судово-медичну експертизу», - розповів т.в.о. начальника Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до восьми років позбавлення волі.
Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводиться досудове розслідування.
Читайте також на нашому сайті:

“Є люди, які зацікавлені в тому, щоб рахунки були заблоковані і в тому, щоб ситуація в шахтарських колах була дестабілізована” - Синютка про виплати коштів гірникам
Львів визнали найбільш популярним містом для працевлаштування

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
286