Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Що депутати Львівської міськради даруватимуть своїм дружинам на 8 березня

Що депутати Львівської міськради даруватимуть своїм дружинам на 8 березня

08.03.2017, 15:05
Сьогодні, 8 березня українці святкують Міжнародний жіночий день, який ще називають святом весни і жіночності.  Хоча останнім часом все більше людей перестають відзначати цей день і вважають, що 8 березня потрібно скасувати, як державне свято та вихідний день.
Ми вирішили запитати у депутатів Львівської міськради, як вони ставляться до цього дня і чи даруватимуть своїм дружинам сьогодні подарунки. 
Валерій Веремчук, голова фракції «Громадський рух «Народний контроль» у Львівській міськраді:
8 березня я нічого не дарую свої дружині. Вітаю її на День матері і 1 березня, коли приходить весна.  Що стосується Дня Матері, то ми щоразу придумаємо з дітьми, щоб подарувати. Зазвичай, діти щось виготовляють своїми руками, а ще купуємо квіти.
vvv
Ігор Телішевський, голова фракції "УКРОП" у Львівській міськраді:
Я нічого не даруватиму дружині на 8 березня, оскільки не вважаю це святом. Я люблю свою дружину щодня і вона про це знає. Жіночим днем вважаю День матері. Оскільки сьогодні вихідний, то проведемо час із сім'єю, а не на роботі.
41b943d3833829025702167f7c06c44a
Мирослав Данилків, депутат від Української галицької партії:
Я дружині на 8 березня дарувати нічого не буду, бо не вважаю це святом. В сімї ми відзначаємо День матері, але я стараюся дружині не тільки у свята дарувати квіти. 
Сьогодні в нас не буде святкового відзначення 8 березня, а звичайний вихідний. А так, як триває піст, то ми поїдемо, напевно, на Хресну дорогу в Страдч.
maxresdefault
Сергій Івах, депутат від фракції "Блок Петра Порошенка "Солідарність":
Як зазвичай, дарую дружині квіти і подарунок. Що стосується квітів, то скоріш за все – це будуть троянди. Що за подарунок не можу вам сказати – це таємниця.
screenshot_3
Зінкевич, депутат фракції "УКРОП" у Львівській міськраді:
Що я даруватиму свої коханій дружині на 8 березня? Я їй пообіцяв час. Буду старатися максимально приділити їй увагу.
Враховуючи те, що я постійно зайнятий, то для неї -це буде, напевно, найкращим подарунком, бо вона постійно мене просить, аби я приділяв трохи більше часу їй та дому. Тому у жіночий день, я старатимуся їй присвятити всю свою увагу. Не варто забувати, що є мама, бубуся та інші жінки, яких треба привітати, тому думаю, ми разом з дружиною відвідаємо родичів. Вони, до речі, скаржаться, що бачать нас рідко.
zinkevuch
Віталій Свінціцький, депутат фракції «Громадський рух «Народний контроль»:
Я свою дружину і дочку привітав 1 березня із Днем весни і подарував їм квіти.  8 березня ми відвідаємо моїх батьків, так як це буде вихідний. Дарувати нічого не буду, бо утримуємося від святкування цього дня. 
vitelll

Фото: Львівська газета.
Читайте також на нашому сайті: Що думають львів’яни про можливе скасування свята 8-го березня (ВІДЕО)

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
258