Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → На проспекті Чорновола через неякісний стан зрізали 16 дерев

На проспекті Чорновола через неякісний стан зрізали 16 дерев

06.03.2017, 22:00

Більше тижня тому на проспекті Чорновола, від палацу культури Гната Хоткевича до вулиці Хімічної, на диво багатьом львів’янам, були зрізані практично всі дерева, які росли на тротуарах вздовж проїжджої частини.

Як розповів у коментарі кореспонденту 032.ua заступник голови Шевченківської РА з соціально-економічних та гуманітарних питань Михайло Космина, дерева вирішили зрізати після рішення відповідної комісії, яка після перевірки з’ясувала, що зелені насадження вже досягли свого та віку та можуть травмувати львів’яни внаслідок падіння.

"2/3 дерев, як виявилося після зрізки, дійсно мали порожнисті стовбури, і вони могли впасти. Тому, комісія ще восени прийняли рішення зрізати ці дерева", розповів Косміна.
Irgh0TRrjlMpxZvO-TBcJk

За словами чиновника, у березні-квітні на проспекті Чорновола будуть викорчовувати пні, які лишилися після зрізки дерев, після чого там висадять нову зелень.

"Вже цього року на проспекті Чорновола, на ділянці від залізничного мосту і до вулиці Хімічної, будуть висаджені високорослі платани", - зазначив Михайло Космина.
DpQSfp5VpGMDWs8RqToqQ4iAr055EfX5k_LsmQSukchATRdH2Ulno4UVNCV_ueaJVE
Читайте також на нашому сайті: 
Березень у Львові: куди піти і що подивитись.
Директор школи № 10 видалив свою сторінку у соціальній мережі "Вконтакте".

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
371