Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → На Львівщині попрощалися з гірниками, які загинули внаслідок вибуху метану на шахті "Степова"

На Львівщині попрощалися з гірниками, які загинули внаслідок вибуху метану на шахті "Степова"

05.03.2017, 18:02
Серед жертв трагедії був і ветеран АТО.
Як йдеться в сюжеті ТСН.19:30, провести в останню дорогу Василя Михнича прийшло усе село Себечів, а також колеги, друзі та бойові побратими. На шахту чоловік повернувся після того, як понад рік відвоював у зоні АТО. Він загинув на 41-му році життя. У гірника залишилася дружина та 3-річний син. 
У сусідньому селі Муроване люди оплакували 18-річного Тараса Старошельського. Серед загиблих він був наймолодшим. На шахту пішов одразу після школи і був єдиним опікуном у батька-інваліда та старенької бабусі. 

Як раніше писав 032.ua, 2 березня на шахті № 10 «Степова» ВАТ «Львіввугілля» стався вибух, внаслідок якого загинуло вісім гірників.
Зараз на лікуванні в опіковому відділенні Львівської 8-ї міської клінічної лікарні продовжують лікуватися 23 гірника, які отримали травми. 

Читайте також на нашому сайті: Стали відомі імена гірників, які загинули внаслідок вибуху на шахті «Степова».
Нагадаємо, що у понеділок, 6 березня, свою роботу розпочне Урядова комісія з розслідування причин виникнення надзвичайної ситуації, яка склалася 2 березня 2017 року у с.Глухів Сокальського району Львівської області на відокремленому підрозділі «Шахта «Степова» ДП «Львіввугілля».

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
340