Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Щодо діяльності “Яндекс.Таксі” у Львові обіцяють проводити рейдові перевірки на постійній основі

Щодо діяльності “Яндекс.Таксі” у Львові обіцяють проводити рейдові перевірки на постійній основі

04.03.2017, 00:24

Понад три тижні вже курсує вулицями Львова "Яндекс.Таксі". Про те чи законна їхня діяльність у Львові говорили сьогодні, 3 березня.

Про це інформує кореспондент 032.ua

“По рейду перевірки було затримано п’ятьох представників, які надавали послуги “Яндекс.Таксі”. З них три автомобілі були без жодних ознак таксі і документів. Вони були затримані на підставі того, що надання послуг з перевезень на замовлення, ми класифікуємо це як “авто на замовлення”, бо документів на таксі у них немає.

Правоохоронці під час перевірки на всіх водіїв склали протоколи згідно з 164 статтею (здійснення господарської діяльності без відповідних документів).

“Ця справа найближчими днями буде предана до суду” - зазначив Андрій Корчинський, голова Асоціації вільних профспілок автотранспортників України.

За це існує штраф від 17 000 до 34 000 неоподаткованих мінімумів, а якщо впродовж року буде затримано ще раз цього правопорушника, то сума штрафу коливатиметься від 34 000 до 80 000 з конфіскацією авта.

Обіцяють, що такі рейдові перевірки будуть постійними.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
300