Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → “Користуватись “Яндекс.Таксі” небезпечно” - голова Асоціації вільних профспілок автотранспортників України

“Користуватись “Яндекс.Таксі” небезпечно” - голова Асоціації вільних профспілок автотранспортників України

03.03.2017, 22:13

Вже близько трьох тижнів “Яндекс.Таксі” працює у Львові і, як виявилось, такі послуги таксі є небезпечними для українців.

Сьогодні, третього березня, відбулась зустріч із журналістами, де обговорювали законність роботи “Яндекс.Таксі” у Львові.

“Є дуже велика небезпека для тих, хто користується програмою “Яндекс.Таксі”. Для того, аби замовити машину, потрібно скачати програму. Там є такий підпункт, де ви погоджуєтесь на надавання персональних даних. Це небезпечно, бо ми власними руками надаємо майже всю інформацію про себе просто в руки ворогу. Ця інформація стосується і тих, водіїв, які працюють у цій “компанії” - зазначив Корчинський, голова Асоціації вільних профспілок автотранспортників України.

Як виявилось додаток «Яндекс» пізніше дуже важко вивести зі системи свого телефону. Навіть якщо цей додаток видалити, то це не допоможе уникнути подальшої передачі інформації.

Додамо, як раніше писав 032.ua діяльність “Яндекс. Таксі” у Львові є абсолютно незаконною.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
391