Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Міськрада не отримала нової пропозиції щодо ділянки для будівництва сміттєпереробного заводу

Міськрада не отримала нової пропозиції щодо ділянки для будівництва сміттєпереробного заводу

02.03.2017, 23:10

Станом на сьогодні Львівська міськрада не отримала жодної пропозиції щодо нової ділянки для будівництва сміттєпереробного заводу.

Про це сьогодні під час брифінгу журналістам повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує кореспондент 032.ua.

“Я скерував відповідні листі і прем’єру і обласній адміністрації, але жодної пропозиції станом на сьогодні я не отримав”, - зазначив Садовий.

Нагадаємо, 27 січня відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо вивезення ТПВ у Львові, за участю Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Тоді Львову виділили земельну ділянку для будівництва сміттєпереробного комплексу на території колишніх гірничо-хімічних підприємств Яворівського ДГХП «Сірка», площею 12,5 га. і  30 січня голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав розпорядження про передачу ЛКП "Збиранка" цієї земельної ділянки.

Того ж дня міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження про створення науково-експертної групи для встановлення відповідності земельної ділянки нормативним вимогам до облаштування полігону. 

16 лютого у Львові відбулось чергове засідання науково-експертної групи, яка повідомила, що земельна ділянка на Яворівщині не відповідає нормативним вимогам до облаштування полігону та будівництва об’єктів поводження з твердими побутовими відходами.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
387