Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Правоохоронці врятували життя дрогобичанина, якого зловмисники хотіли підірвати у салоні авто

Правоохоронці врятували життя дрогобичанина, якого зловмисники хотіли підірвати у салоні авто

01.03.2017, 00:19

Поліція викрила групу осіб, які хотіли підірвати у власному автомобілі раніше судимого дрогобичанина.

Як йдеться у повідомленні прес-служби у Львівській області у вівторок, 28-го лютого, правоохоронці затримали групу осіб, які готували замах на життя людини. Працівники поліції з’ясували, що затримані особи придбали вибуховий пристрій, який планували закласти у позашляховик чоловіка. Зловмисників затримали після того, як бибухівка була закладена в автомобіль, після чого правоохоронці обшукали транспортний засіб та вилучили пристрій. 

Тепер затриманим  загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або ж довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, що влітку минулого в автомобілі, який належав ВАТ "Львівський холодокомбінат" заклали вибуховий пристрій. Вибух стався на автодорозі біля населеного пункту Старе Село, внаслідок чого троє людей загинули, а ще один пасажир автомобіля отримав травми та був госпіталізований. Після вибуху автомобіль був обстріляний із автоматичної зброї. 
Читайте також на нашому сайті:
У Стрию на Львівщині викрили наркобарона (ФОТО).
Стали відомі подробиці загадкової смерті чоловіка в Брюховицькому лісі.
Тест-драйв закладів Львова: йдемо їсти в піцерію, де найбільший вибір італійський страв.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
367