Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Суд у Львові на 850 гривень оштрафував слідчу Нацполіції за невчасне заповнення е-декларації

Суд у Львові на 850 гривень оштрафував слідчу Нацполіції за невчасне заповнення е-декларації

26.02.2017, 19:00

Сихівський райсуд Львова оштрафував слідчу Галицького відділу поліції ГУ Національної поліції у Львівській області, за невчасне заповнення електронної декларації. А все тому, що правоохоронець подала документи на 3 дні пізніше від необхідного терміну.

Про це повідомляє сайт 032ua з посиланням на постанову Сихівського райсуду.

Як зазначено у постанові, правоохоронець з початку минулого року перебуває у декретній відпустці. Тому, за словами обвинуваченої, вона не знала, що їй потрібно подавати е-декларацію.  Про це їй стало відомо за день до завершення терміну подачі, і лише тоді, коли до неї зателефонував  начальник одного з відділів Нацполіції Львівщини.

"Електронний ключ для подачі декларації змогла отримати лише 29-30 жовтня 2016р. будучи вдома через банківську систему «Приват24». Однак, у звязку із тривалим часом отримання електронного ключа та необхідність збору відповідної документації, а також внаслідок технічних проблем, що виникали під час заповнення електронної декларації, загруженості інтернет-ресурсу сайту Національного агенства з питань запобігання корупції, не змогла вчасно подати таку декларацію, а тому зробила це тільки 03.11.2016 року", - йдеться у постанові суду.

Під час судового засідання правоохоронець своєї вини не визнала. Зазначила, що перебуваючи у декретній відпустці вона не слідкувала за змінами у законодавстві, тому про заповнення е-декларації нічого не знала.

Додамо, що суд пом'якшив своє остаточне рішення, враховуючи те, що жінка хоча й із запізненням, а все ж подала електронну декларацію. 

"Визнати винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та застосувати до неї адміністративне стягнення - штраф в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто в сумі 850,00 (вісімсот пятдесят) гривень", - зазначено у постанові.
Читайте також на нашому сайті: 
У Львові 16-річний хлопчина посеред вулиці поцупив телефон у жінки.
Львів’яни розповіли, що вони думають про роботу "Яндекс.Таксі" у Львові (ВІДЕО).
Львів'янка Анна Музичук здобула путівку у фінал чемпіонату світу з шахів.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
276