Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → До 1 березня райони Львова отримають перевізників сміття

До 1 березня райони Львова отримають перевізників сміття

23.02.2017, 01:02

У Львові завершився конкурс на визначення перевізників твердих побутових відходів і уже до 1 березня буде визначено, які перевізники обслуговуватимуть райони міста.

Про це сьогодні повідомив Сергій Бабак, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, інформує прес-служба міськради. 

Конкурси на визначення перевізників сміття були оголошені в Личаківському, Шевченківському, Сихівському, Залізничному та Франківському районах, окрім Галицького району, де відповідний конкурс було проведено раніше.

Як повідомили у Франківській районній адміністрації, конкурс на вивезення сміття з цього району Львова виграли компанія ТзОВ «СпецавтотрансЛьвів» та ТОВ «AVE Львів». Діючою залишається угода з ЛКП «Львівспецкомунтранс».

«На сьогодні у нашому районі є 256 сміттєвих майданчиків. З них 45% обслуговуватиме компанія ТОВ «AVE Львів», 45% – ТзОВ «СпецавтотрансЛьвів» та 10% – ЛКП «Львівспецкомунтранс», - розповів голова Франківської РА Тарас Гнида.
Нагадаємо, що із 1-го грудня 2016 року, сміття із Галицького району міста вивозить новий перевізник - "Грінера Україна". Для своєї роботи компанія вже закупили нові сміттєві контейнери європейського зразка та три нових сміттєвози на загальну суму 1,5 мільйонів євро. Куди вивозять сміття з Галицького району  тримають у таємниці.
Читайте також на нашому сайті:
 у Львові продовжують пошук нової ділянки під сміттєсортувальний комплекс: сподіваються на допомогу області та держави.
У Львові запрацювало "Яндекс.Таксі": що ви про це думаєте (ОБГОВОРЕННЯ)

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
319