Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Біжи або помри: серед підлітків набирає популярності ще одна небезпечна гра

Біжи або помри: серед підлітків набирає популярності ще одна небезпечна гра

22.02.2017, 23:18
Останнім часом, як повідомляють засоби масової інформації, серед підлітків набуває популярності дуже небезпечна гра «Біжи або помри», під час якої учасники вибігають на дорогу просто перед колесами автівок.
Про це інформують в управлінні превентивної діяльності ГУ НП у Львівській області.
Працівники поліції закликають батьків знайти час, щоб поспілкуватися із своєю дитиною і нагадати їй, як необхідно поводитись на дорозі; пояснити, якими трагічними можуть бути наслідки таких легковажних та ризикованих ігор.

Водночас у поліції просять водіїв врахувати, що поведінка дитини на дорозі є дуже непередбачуваною.
"Отож, якщо ви помітили на узбіччі неповнолітнього чи групу підлітків – знизьте швидкість та будьте якомога уважнішими за кермом, аби мати змогу вчасно зупинити автомобіль та запобігти трагедії", - зазначають у поліції. 

Нагадаємо, нещодавно смертельна гра "Синій кит" дісталася до України. Все починається з того, що адміністратори дають учасникам груп травматичні "завдання" – наприклад, свідомо порізати собі руки лезом, відзнявши усе це на відео. Кінцевою метою "гри" є доведення дитини до самогубства. Станом на 20 лютого у Львові правоохоронці зареєстрували три звернення, у яких йшлось про участь неповнолітніх у подібних іграх та про події, пов’язані з цим.
Читайте також на нашому сайті:
Водії заблокували рух на КПП "Шегині" (ФОТО).
У Львові запрацювало "Яндекс.Таксі": що ви про це думаєте (ОБГОВОРЕННЯ)

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
405