Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Безготівковий розрахунок у всьому електротранспорті Львова, прогнозування бабака, нарешті укріплення дами на сміттєзвалищі, пленарне засідання облдари і багато іншого - підсумки тижня

Безготівковий розрахунок у всьому електротранспорті Львова, прогнозування бабака, нарешті укріплення дами на сміттєзвалищі, пленарне засідання облдари і багато іншого - підсумки тижня

20.02.2017, 01:23

Ми зібрали для вас найцікавші та найважливіші новини тижня, що минув.


Нове життя старого трамдепо: як у Львові хочуть перетворити покинуте трамвайне депо на місце для ідей та бізнесу
0QFxQIXWjmk

У Львові хочуть подарувати друге життя забутому трамдепо на перехресті вулиць Вітовсього-Героїв Майдану -Сахарова. Працюють над перетворенням співавтори “Креативного кварталу”. Під час громадських слухань, які відбулися 8 лютого, учасники представили майбутню концепцію розвитку трамвайного депо.

“Розпочалися роботи з укріплення дамби” - Володимир Гройсман про Грибовицьке сміттєзвалище

noroXYgTJEs

 14 лютого, нарешті розпочалися роботи з укріплення дамби на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Стало відомо, яким буде багатофункціональний комплекс поблизу "Арени Львів": візуалізація

 Завдяки будівництву сучасного багатофункціонального комплексу поблизу стадіону "Арена Львів", наше місто зможе приймати міжнародні та українські конференції, спортивні події, концерти та виставки за участю понад 2000 осіб. Наразі у Львові вже підготували техніко-економічне обґрунтування та попередній бізнес-план проеку.
d99e7371bbfd04f83b43233f74384a21

Про це варто знати: які ухвали прийняли депутати обласної ради у вівторок, 14 лютого
Сайт 032.ua підготував для Вас добірку важливих рішень, за які проголосували депутати Львіської обласної ради цього дня.
B4xvMOS5ZKQ

Бабак Маруся спрогнозував весну у Львові

Щороку у Львові будять бабака саме на Стрітення. Побутує думка, що саме в цей день зима зустрічається з весною.Тож цьогоріч бабак Маруся спрогнозував ранню весну, ймовірно, раніше аніж за чотири тижні.
77b87a2635da0c7d57048eefcdb3bec6

Три компанії будуть змагатися за право будувати сміттєпереробний завод на Львівщині

15 лютого у Львівській ОДА публічно відкрили шість пропозицій від п’яти інвесторів, які зголосилися взяти участь у конкурсі з будівництва сміттєпереробного заводу на Львівщині.  Із 6-ти пропозицій, які були подані на земельні ділянки у Миколаївському та Дрогобицькому районах, лише 3 отримали схвальну оцінку членів конкурсної комісії.
NXdngEWQVUs

Не підпал: Наукова експертиза назвала причину загорання, яке сталося на Грибовицькому сміттєзвалищі

Харківський науково-дослідний інститут судових експертиз Міністерства юстиції України зробив остаточний висновок, що на Грибовицькому сміттєзвалищі підпалу не було.
PBoLwbNMWtc

Тепер у всіх трамваях і тролейбусах можна купити квиток за допомогою смартфону

Відтепер у всіх львівських трамваях та тролейбусах, пасажири матимуть змогу оплатити проїзд через спеціальний QR код - електронну програму для купівлі та компостирування квитка.
y66g9y17ZeU

 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
377