Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → “ Ті, хто не встиг, то мають змогу доздавати ялинки ще у стаціонарному пункті прийому" - Андрій Галушка

“ Ті, хто не встиг, то мають змогу доздавати ялинки ще у стаціонарному пункті прийому" - Андрій Галушка

05.02.2017, 22:59

Питання зі сміттям у Львові вже фактично вирішилось, як постала інша проблема – утилізація ялинок. Хоч на календарі вже майже середина лютого, але люди і надалі продовжують викидати ялинки просто біля смітників. 

В той час як сміття забирають і вивозять, то ялинки залишаються на тому ж місці, утворюючи все більшу і більшу гору хвойних.

Що з цим робити і як можна з користю використати хвойні, кореспондент 032.ua запитав у начальника управління екології та ландшафтного планування Львівської міськради, Андрій Галушки.

 “ Ті, хто не встиг, то мають змогу доздавати ялинки ще у стаціонарному пункті прийому, що на вулиці Замарстинівській, 167а, там є одна з виробничих баз “Зеленого Львова”. Ми прийматимемо там ялинки, як мінімум до кінця зими” - зазначив він.
bD-qgV1ZgS0
h9QseCFuqB8
wxIAtmvTgY4
Читайте також на нашому сайті:
У Львівському палаці мистецтв триває виставка відомої львівської письменниці Лідії Йолтуховської-Скоропис На Львівщині під колесами автомобіля загинув пішохід Саакашвілі у Львові ходив на каву з Садовим та Гацьком

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
357