Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Голова Сихівської райадміністрації ініціювала громадські слухання щодо побудови сміттєсортувального комплексу, але мешканці їй відмовили

Голова Сихівської райадміністрації ініціювала громадські слухання щодо побудови сміттєсортувального комплексу, але мешканці їй відмовили

25.01.2017, 20:04

24 січня мешканці вулиць Стрийської та прилеглих до неї протестували проти побудови на вулиці Стрийській, 193 сміттєсортувального коплексу.

Загалом зібралось близько п’ятдесяти людей різного віку.

До них приєдналася і голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.
Вона довгий час намагалася знайти з мешканцями спільну мову і запевняла, що вони прийшла сюди для створення діалогу між владою і мешканцями.

Проте мешканці не хотіли її слухати.

«Давайте створимо ініціативну групу. Я контактуватиму з кількома людьми і передаватиму їм ситуацію, яка складається в стінах Міської ради з прямих вуст» - запропонувала Ірина Маруняк.

В ініціативну групу таки записалось кілька добровольців.

Вона запропонувала влаштувати першу таку зустріч 25 січня у приміщенні Сихівської райадміністрації о 13:00.

Проте мешканці їй відмовили мотивуючи це тим, що це робочий час і ніхто не матиме змоги прийти.

«Ми не довіряємо нікому з депутатів Міської ради. Чому їх сьогодні немає на зустрічі?Ми знаємо,  бо їм байдужа наша думка» - сказав мешканець вулиці Стрийської.

Нагадаємо, як раніше писав 032.ua мешканці не захотіли говорити з Іриною Маруняк, адже вона не є депутатом Міської ради і не можу ніяк вплинути на рішення депутатів.

N0iMZ5ysEww

7MM5uRr8ACs

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
261