Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Читаємо разом: ТОП-5 книг від Олександра Божика

Читаємо разом: ТОП-5 книг від Олександра Божика

19.01.2017, 00:22

Сайт 032.ua продовжує створювати добірку книжкових рекомендацій від відомих, авторитетних і непересічних людей Львова. Цього разу до нашого проекту під назвою Я рекомендую ці 5 книг прочитати львів'янамдолучився відомий скрипаль Олександр Божик.

Пан Олександр розповів нам, що полюбляє читати книжки абсолютно у всіх літературних жанрах та по всіх епохах. А особливу увагу відомий скрипаль приділяє книжкам із саморозвитку, самовдосконалення та бізнес-літературу.

"Але найбільше моє захоплення – це книги в жанрі фентезі, фантастики, пригодницької літератури та історичних епосів. Складно обрати лише 5 книг, але я спробую", - розповів Олександр Божик.

Олександр Дюма – «Граф Монте-Крісто».

F_OCYQLrsyk

Історія Дантеса, не раз мною прочитана захоплює мене настільки, ніби це моя власна історія. Кожен персонаж цього роману докорінно вразив мене, надихнув та заставив задуматися про істину життя. Можливо, сюжет для когось і здаватиметься банальним, але рідко знайдеш такі справжні, щирі та водночас загадкові емоції.

Харукі Муракамі – «Трилогія щура»

mtWFgjIiqeA

Прочитавши вперше романи Муракамі, не зміг зупинитися. І тепер читаю та чекаю з нетерпінням кожен новий твір автора. Ця трилогія дуже добре читається, якщо паралельно слухати усю музику, на яку вказує автор. Його світ – нереально цікавий, у мене у самого народжується багато музики в голові, коли читаю його тексти.

Лариса Парфентьєва – «100 методів змінити життя».

Ri8vVt7LDgs

Деякі книги про самореалізацію стараються писати величезними, щоб вони здавалися дуже мудрими. А можна просто та щиро написати 170 сторінок з геніальними ідеями, які дійсно змінять життя на краще для тих, хто хоче його змінити. Книга читається на одному диханні, раджу!

Рей Бредбері – «415 градус по Фаренгейту».
uVS9EPGpNgE

Книга, після прочитання якої стає одночасно і страшно, і сумно. Страшно тому, що існує думка, ніби письменники-фантасти часто вгадують майбутнє. Книга просто бомбезна, і я щиро надіюся, що не пророча, бо не хочеться жити в час, коли пожежники спалюють книги.

Джон Роналд Руел Толкін – «Володар перснів»

VlastelinKolec_500

Улюблена дитяча книга, яку я ще в дитинстві перечитав чотири рази в різних виданнях. При чому одночасно намагався паралельно вивчати ельфійську мову квенью та усю історію «Сильмариліона». Геніальна книга, яку кожен повинен прочитати.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
359