Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Огляд новин за 29 жовтня: коротко про головне

Огляд новин за 29 жовтня: коротко про головне

30.10.2016, 11:40

Що відбулося у Львові впродовж 29 жовтня? Розповідаємо:

Цього дня до Львова прибув Потяг єднання України.  В рамках програми з підтримки національної єдності волонтери та громадські діячі організували акцію "Труханівська Січ". Мета цієї поїздки полягає у проведенні концертів, лекцій та майстер-класів у навчальних закладах і Будинках культури.

Також у нашому місті цього дня на схилі Святоюрської гори відкрили відновлену верхню частину Митрополичих садів. Відновлення верхньої частини Митрополичих садів - це старт великого проекту – відновлення цілого Святоюрського комплексу. 

Тим часом у Львові запрацював новий торгово-розважальний центр «Victoria Gardens». Це найбільший у західному регіоні торгово-розважальний центр  із загальною площею понад 102 тисячі кв. м. До слова, на відкритті ТЦ виступала відома українська співачка, переможниця Євробачення Джамала. 

А вулиці Любінській цього дня, поліцейські затримали чоловіка із наркотиками. Як з'ясувалось пізніше чоловік був раніше судимий за грабежі, наркотики і кілька разів притягався до адміністративної відповідальності. Поліцейські доставили зловмисника у Франківський відділ поліції.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
228