Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Огляд новин за 4 жовтня: коротко про головне

Огляд новин за 4 жовтня: коротко про головне

05.10.2016, 08:30

Що сталося у Львові впродовж 4 жовтня? Розповідаємо:

Впродовж доби, 4 жовтня, у нашому місті випала велика кількість опадів у вигляді доще. через що залило водою багато вулиць у різних районах міста. До такого природнього катаклізму виявилися не готовими ні львів'яни, ні комунальні служби міста,ні каналізаційні стоки, ні старі дороги, ні колектори, а також невивезене сміття.

Також цього дня депутати міської ради під час пленарного засідання внесли зміни до ухвали «Про затвердження збору за місця паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території Львова».Відповідно до цього, нові парковочні місця можуть з'явитися  у Галицькому та Шевченківському районах міста.

Ще одним важливим рішенням мз боку міської ради стало те, що депутати погодилися виплатити бійцям АТО по 100 000 гривень. Таким чином міські обранці зупинили кількатижневі чвари між військовими та владою, які виникли через непорозуміння навколо виділення земельних ділянок для воїнів АТО.

Тим часом незважаючи на те, що Львів продовжує потопати у смітті, депутати міськради готові платити компаніям-перевізникам сміття кошти за вивезення твердих відходів на інші сміттєзвалища до кінця року.

Ну а поки що влада Львова продовжує пошуки тих, хто захоче приймати сміття зі Львова на своїх полігонах. Так, напередодні у Вінницькій області виявили 12 фур із львівським сміттям. Активісти та влада запевняють, що фури приїхали підпільно, і дозволів на розвантаження не мали. А в поліції й взагалі діяли рішуче - відкрили за цим фактом кримінальне провадження.

 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
203