Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Правоохоронці розшукали жінку, яка втекла після того, як її збив службовий автомобіль патрульних

Правоохоронці розшукали жінку, яка втекла після того, як її збив службовий автомобіль патрульних

23.09.2016, 19:31

Жінка офіційно підтвердила, що немає жодних претензій до патрульних. 

Про це  у коментарі 032.ua розповіла речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

"Ми знайшли жiнку, яка потрапили під колеса автомобіля патрульної поліції у четвер, 22 вересня. З'ясувалось, що їй 52 роки і вона є викладачкою одного із навчальних закладів міста Львова. Жінка написала письмове пояснення, що зауважень до патрульного не має і претензій теж. Також вона повідомила, що жодних тілесних ушкоджень, внаслідок наїзду не отримала", - розповіла Катерина Рибій.

Нагадаємо, у четвер, 22 вересня, приблизно о 13 год. автомобіль патрульної поліції Львова скоїв наїзд на жінку-пішохода. Інцидент стався на пішохідному переході, що на перехресті вул. Словацького-Дорошенка. 

Дотримуючись правил дорожнього руху, патрульний автомобіль, який рухався з другорядної дороги перетинаючи основну, намагався переконатися у безпечності переїзду перехрестя і дивлячись ліворуч не побачив жінку, яка вийшла прямо перед службовим автомобілем.Після наїзду жінка одразу покинула місце події.

Додамо, що момент скоєння  наїзду на пішохідному переході не працювали світлофори. 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
187