Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Садовий назвав провокацією акцію людей, які нещодавно блокували трасу поблизу Львова

Садовий назвав провокацією акцію людей, які нещодавно блокували трасу поблизу Львова

29.08.2016, 19:00

Мер Львова вважає, що певні політичні сили намаються використати необізнаність людей щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. 

Про це 032.ua повідомили у прес-службі міськради Львова. 

це спроба певних сил дезінформувати людей

"Хтось сказав людям, що вивозять сміття на полігон, люди розізлилися, і перекрили трасу. Приїхали  чиновники, разом із людьми ходили на полігон, вони побачили, що нового сміття там немає і розійшлися. Я вважаю, що це спроба певних сил дезінформувати людей і використовувати їхню необізнаність для провокації ситуації. Такими людьми мають займатись правоохоронні органи", - зазначив А.Садовий.

Крім того, Андрій Іванович розповів, що у Львові вирішили створити робочу групу депутатів сільських громад. Група буде моніторити ситуацію навколо Грибовицького сміттєзвалища.

Нагадаємо, що у п’ятницю, 26 серпня, жителі довколишніх сіл навколо Грибовицького сміттєзвалища перекрили Жовківску трасу, бо вважали, що міськрада намагається відновити роботу сміттєвого полігону. 

Читайте також на нашому сайті: жителі довколишніх сіл навколо Грибовицького сміттєзвалища погрожують знову заблокувати державну трасу.

 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
233