Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Кіану Ривза пророкують в міністри Британії

Кіану Ривза пророкують в міністри Британії

29.06.2016, 19:35
  Візит канадсько-американського актора Кіану Ривза в парламент Великобританії став приводом для численних жартів користувачів соціальних мереж, повідомляє Lenta.ru.   З кінозіркою фотографувалися політики, у тому числі консерватор Марк Притчард, який виклав знімок у інтернет.   З огляду на гострий момент, який акторобрав для відвідин парламенту, користувачі мережі жартома припустили, що Кіану Ривз має приховані мотиви і планує політичну кар'єру.   Йому вже пророкують посаду прем'єр-міністра Великобританії замість можливого відставника Девіда Кемерона, а також місце в опозиційному тіньовому кабінеті.   Кіану Ривз показав майстерне володіння зброєю   Судячи з підпису до фото Притчарда, Ривз приїхав з метою обговорити перспективи кіноіндустрії у Великобританії і ніяких таємних цілей не переслідує.

Met Keanu Reeves today to discuss expanding film production in west midlands not just in London pic.twitter.com/Zr4zZOKtLq
— Mark Pritchard (@MPritchardMP) June 28, 2016   У минулому році також повідомлялося про те, що ввічливий Кіану Ривз в метро став героєм YouTube.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
766