Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Шварценеггер показав, як "качати" м'язи ротом

Шварценеггер показав, як "качати" м'язи ротом

23.06.2016, 19:25
  Американський бодибілдер, актор і екс-політик Арнольд Шварценеггер показав в гумористичному відео техніку "накачування" м'язів надуванням через пальці рук. Ролик був розміщений на офіційній сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.
На записі Шварценеггер розповідає, що якщо людина зазнає труднощів з ростом біцепса, то слід спробувати таку техніку "накачування" в домашніх умовах: необхідно дути у великий палець.   У той час як відомий бодибілдер демонструє виконання вправи, його м'яз дійсно скорочується.   Snoop Dog обізвав Шварценеггера расистом
 

Видео опубликовано Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) Июн 22 2016 в 1:13 PDT
Також актор показав, що грудні м'язи можна качати через вказівний палець. Але при спробі показати, що відбувається під час надування м'язів через мізинець, щось йде не так, і Шварценеггер змушений покликати напарника по тренуваннях: свого пса.
Жарт кінозірки заснований на вживанні дієслова pump як щодо надування предметів, так і нарощування м'язів внаслідок тренувань. У російській мові подібними характеристиками володіє дієслово "накачати".   Раніше також повідомлялося, що Арнольд Шварценеггер підтвердив вихід шостого "Термінатора".

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
197