Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У Львові зареєстрували дві петиції на підтримку Андрія Садового

У Львові зареєстрували дві петиції на підтримку Андрія Садового

04.06.2016, 17:03

На сайті Єдиної системи електронних петицій 3 червня зареєстрували дві петиції на підтримку міського голови Львова Андрія Садового.

Про це повідомляє сайт міста Львова 032.ua. 

Так, на думку автора першої петиції, відставка Адрія Садового - намагання деяких політичних сил використати трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі для дестабілізації в місті та захоплення влади у Львові.

"У зв’зку з цим висловлюємо підтримку меру міста Андрію Садовому.  Вимагаємо від Львівської міської ради вирішення проблеми Грибовицького сміттєзвалища та чіткої реалізації програми дій "Львів-2020", яка здобула підтримку львів’ян на виборах", - йдеться у петиції.

Станом на 15:00 за дану петицію проголосували 224 особи 226 осіб.

Ще одна петиція на підтримку Андрія Садового з’явилася на сайті також у п’ятницю, 3 червня. У цій петиції її автор переконуєє львів’ян не створювати ажіотажу навколо можливої відставки з посади мера Андрія Івановича. 

"Від так наразі суспільство не має жодного рішення кримінального, чи адміністративного впровадження, не названні винні особи стосовно трагедії на Грибовичському сміттєзвалищі. Такий крок, як відставка А.Садового з посади мера міста з "гарячої руки" може паралізувати розвиток міста на роки", - пише автор петиції.

Станом на сьогодні другу петицію підписали 61 особа. Нагадаємо, що аби петиція потрапила на розгляд до депутатів міської ради, необхідно аби документ набрав 1 000 підписів. 

Нагадаємо також, як писав раніше 032.ua, у середу 1 червня, на сайті Єдиної системи електронних петицій була зареєстрована петиція з вимогою відставки Андрія Садового з посади мера Львова, у зв’язку із трагедією на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Менш ніж за дві доби петиція набрала понад 1 000 голосів. 

Читайте також на нашому сайті: ТОП-7 найбільш дивних і цікавих петицій від небайдужих львів'ян

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
168