Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У Львові з'явиться новий мікрорайон

У Львові з'явиться новий мікрорайон

01.06.2016, 18:44

Новозбудований район пролягатиме територією у межах вулиць Зеленої, Пасічної, Пирогівки та вул. Проектованої.

буде нова школа, три дитячі садочки

Про це в коментарі 032.ua головний архітектор проектів ДП Державний інститут проектування міст «Містопроект» Петро Крупа.

За словами Петра Крупи, на сьогодні йде продовження комплексної забудови житлового мікрорайону, яка була розпочата ще у 2005 році.

«Комплексна забудова включає в себе гармонійний розвиток території. У цьому мікрорайоні повинна бути збудована нова школа, три дитячі садочки, об’єкти обслуговування. Передбачається і розвиток транспортної інфраструктури», - розповів Петро Крупа.

Наразі на території відбувається демонтаж раніше збудованих виробничих споруд, які передбачались для заводу «Кінескоп»

Головний архітектор проекту Петро Крупа додав, що на сьогодні орієнтованої назви ще немає.

«От житловий район Сихів отримав назву від села Сихів, Зубрівська вулиця від села Зубра. Впринципі треба, щоб назва була прив'язана до одного із старих поселень», - зазначив Петро Крупа.

Зазначимо, що жодних коштів із міського бюджету на цей проект не передбачено. Відомо, що забудова повністю ведеться за кошти інвестора.

Нагадаємо, що нещодавно у Львівській міській раді відбулось публічне представлення щодо внесення змін до детального плану території у межах вул. Зеленої, вул. Пасічної, вул. Пирогівки, вул. Проектованої 4.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
193