Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Свято бороди, концерт Бумбоксу і не тільки: що буде цікавого у Львові цих вихідних

Свято бороди, концерт Бумбоксу і не тільки: що буде цікавого у Львові цих вихідних

27.05.2016, 15:39

Якщо Ви досі не вирішили, як провести вихідні, тоді вам стане в пригоді наш огляд. Сьогодні 032.ua підготував для вас добірку найцікавіших подій, які відбудуться у Львові уже цих вихідних. 

 

Гурт Бумбокс презентує максі-сингл "Люди".

До Львова Бумбокс приїде з концертною програмою, яка передбачає презентацію максі-синглу “Люди” і все краще, що створено і зіграно за 10 років.

Коли? 28 травня. Початок о 19:00.

Де? Палац Спорту "Україна".

Скільки? Від 230 до 350 гривень.

Сольний органний концерт.

img_1464_sm

У програмі твори Й.С.Баха, Т.Дюбуа, Б.Котюка, К.Сен-Санса, Ф.Ліста. Виконуватиме сольний органний концерт Олена Мацелюх.

Де? Будинок органної та камерної музики.

Коли? 28 травня. О 19:00.

Скільки? 40 гривень.

Свято бороди.

Февборода - Борода на День св.Валентина

Фото з сайту: amusing-world.blogspot.com

Бородані зможуть позмагатись у “бородатому” конкурсі краси, послухати “бородаті майстер-класи”, долучити свою бороду до брутального бородатого ком’юніті. А ще організатори обіцяють усім відвідувачам гарну музику та родинну атмосферу.

Коли? 28 травня. Початок о 14:00.

Де? Парк культури і відпочинку ім. Б.Хмельницького.

Скільки? Вхід безкоштовний.

Відкриття виставки Марини Ковальчук “Watercolor Impression”.

lviv_lonely_planet

Виставка Марини Ковальчук “Watercolor Impression” – це акварельні роботи, де зібрані враження художниці від прекрасного та унікального навколишнього світу. Експозиція триватиме до 10 червня.

Коли відкриття? 28 травня.

Де? Галерея “Щось цікаве”.

Вартість? Це безкоштовно.

Вшанування Теребовлянської чудотворної ікони Богородиці.

mofh0j

Джерело фото: ugcc.lviv.ua

Вже традиційно в останню неділю травня в Соборі св. Юра здійснюватимуть особливе моління на честь Богородиці. Травневе почитання чудотворної ікони, однієї з найбільших святинь Собору св. Юра, є особливим Марійським святом, тому участь в організації бере молодь – Марійська дружина та вівтарна дружина Собору, члени спільноти “Святоюрська Молодь” та парафіяни.

В часі цього заходу здійснять молитовний обхід довкола храму з Теребовлянською чудотворною іконою, а відтак ікона буде виставлена до почитання у храмі, і вірні зможуть приступити до святині.

Нагадаємо, що Теребовлянська чудотворна ікона Божої Матері – одна із найвідоміших українських богородичних ікон. Її датують XVII століттям. Походить ікона з містечка Теребовля на Тернопільщині, де вона прославилася багатьма чудами

Коли? 29 травня о 17:00.

Де? У Архикатедральному Соборі св. Юра.

Скільки? Це безкоштовно.

Всеукраїнський турнір з сумо серед чоловіків.

im578x383-js_11

Джерело фото: espreso.tv

У неділю Львів вперше прийматиме Всеукраїнський турнір з сумо. Згідно з попередніх заявок, свою участь підтвердили команди: Львова, Одеси, Мелітополя, Сум, Харкова, Вінниці, та інших, загалом близько 150 атлетів.

Також варто зазначити, що задля більшої видовищності та більшої зацікавленості глядачів, в турнірі прийматимуть участь титуловані Українські спортсмени. Чемпіон Світу в абсолютній категорії Вересюк Олександр з Одеси, двічі чемпіон Європи в команді Соколовський Сергій з міста Мелітополь, двічі бронзовий призер чемпіонату Світу по юнакам Важа Даіаурі з міста Вінниця та інші.

Де? В приміщенні Палацу спорту “Україна”.

Коли? 29 травня. Початок змагань з – 15 год., церемонія урочистого відкриття відбудеться о 17:00.

Скільки? Вхід безкоштовний.

Кіно просто неба

kino_c565d

В рамках Днів Америки в Україні посольство США разом з Парком культури вирішило показати три класичні американські кінокартини 26, 27 та 28 травня, які входять в золотий фонд світового кінематографу - "Бріолін" (Grease), "Форрест Гамп" (Forrest Gump) і "Назад у майбутнє" ( Back to the Future). В той час як ці назви знайомі практично кожному, мало кому щастило побачити ці стрічки на великому екрані в оригінальній озвучці. 2016-й рік - це рік англійської мови в Україні. Тому організатори вирішили показати всі три картини англійською мовою з оригінальними англійськими субтитрами.

Коли? 27 та 28 травня. Початок о 21:00.

Де? Кіно показуватимуть на галявині поруч з центральним входом у Парк культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького, біля арки.

Скільки це коштує? Це безкоштовно.

День відкритих дверей у трамвайному депо.

orig_5555bd5aa6d0b

Під час “Дня відкритих дверей у трамвайному депо” усі гості та мешканці міста зможуть оглянути трамвайні вагони, які курсували Львовом впродовж останніх 100 років. У трамвайному депо відвідувачі також матимуть можливість побачити, як здійснюється ремонт і технічне обслуговування трамваїв.

Коли приходити? У неділю, 29 травня, з 10 до 17 год.

Куди приходити? Акція “День відкритих дверей у трамвайному депо” відбудеться на території трамвайного депо № 1 на вулиці Городоцькій, 185.

Це щось коштує? Ні, вхід безкоштовний.

Додамо, детальніше про те, куди піти у Львові у травні, Ви можете дізнатись на нашому сайті у розділі Афіша.

Огляд від Ірини ТРУШ

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
210