Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Том Круз міг полетіти на шатлі, що розбився - ЗМІ

Том Круз міг полетіти на шатлі, що розбився - ЗМІ

26.05.2016, 20:29
Американський актор Том Круз проходив навчання в NASA і готувався до польоту в космос на шатлі "Колумбія", що розбився, повідомляє The Sun.
Про це британському виданню розповів режисер Тоні Майерс, який працював разом з кінозіркою над документальним фільмом "Космічна станція 3D".
"Том хотів бути космонавтом, він літає на своєму власному [літаку] Gulfstream IV Jet і має кваліфікацію пілота", - говорить автор фільму.
"У нього був дуже хороший шанс зробити це [полетіти на шатлі «Колумбія»], але потім трапилася аварія, і це був кінець", - пояснює Майерс.
Том Круз неодноразово виявляв свій інтерес до космонавтики і навіть висловлював свого часу бажання здійснити політ на кораблі компанії Virgin Galactic, що належить ексцентричному багатієві Річарду Бренсону.
Також відомо, що актор зізнавався в вірі в існування інопланетян. Це пов'язується з тим, що він є прихильником саєнтології - релігійного вірування, створеного американським письменником-фантастом Роном Хаббардом і визнаного шахрайським в ряді країн.
Раніше також повідомлялося, що Том Круз переїхав до саєнтологів.
Шаттл Колумбія зазнав катастрофи під час посадки 1 лютого 2003 року. В результаті катастрофи загинули сім астронавтів.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
315