Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Депутат Львівської міськради Ігор Корончевський за рік не заробив жодної копійки

Депутат Львівської міськради Ігор Корончевський за рік не заробив жодної копійки

23.05.2016, 21:04

Про це свідчить декларація депутата за 2015 рік. 

Як йдеться в документі, Корончевський одружений і разом із дружиною виховує двох доньок.

Працює депутат директором приватного підприємства "Кароль", а ще має три квартири і три гаражі. Окрім цього, члени сім'ї Корончевського мають земельну ділянку і володіють житловим будинком.

У власності Корончевського є п'ять автомобілів, ще один автомобіль є у членів його сім'ї. Додамо, що у 2013 році Корончевський заснував власну компанію "Укр-Прокат", яка надає послуги із прокату автомобілів у таких містах, як Львів, Одеса, Трускавець, Івано-Франківськ та Харків.

За інформацією руху "Чесно", Корончевський є також співвласником ТзОВ “Галич-транс” і ТОВ “Західліс”, директором ТОВ “Факро Львів” та співвласником і директором ТОВ “Компанія Край”.

Я є власником і, водночас, керівником ПП "Кароль"

За посередництва прес-служби "Самопомочі" Корончевський повідомив, як йому вдалося прожити цілий рік, не заробляючи. Виявляється, він та його сім'я живе за рахунок заощаджень.

"Декілька років ми з дружиною займалися підприємницькою діяльністю, як фізичні особи-підприємці. За рахунок отриманого прибутку та заощаджень зараз ми маємо змогу утримувати себе", - пояснив депутат.

Також він розповів, чому йому не нараховується зарплата на посаді директора ПП "Кароль".

"Я є власником і, водночас, керівником ПП "Кароль". У статуті підприємства передбачено, що його управління здійснює власник, а не найманий працівник. Таким чином, мені не нараховується заробітна платня. Така можливість передбачена також ст. 65 Господарського кодексу України", - зазначив депутат.

Додамо, що Ігор Корончевський є корінним львів'янином. Після того, як він закінчив школу №66, вступив у Національний лісотехнічний університет.

Як йдеться у біографічній довідці, оприлюдненій, на порталі депутатів міськради, у 2006 році Корончевський закінчив університет за спеціальністю "Менеджер деревообробних підприємств". А з 2004 по 2014 він  працював керівником Західного регіону компанії "Оптіма-лізинг".

Нагадаємо, що про доходи інших депутатів Львівської міськради Ви можете прочитати на нашому сайті у спецтемі "скільки заробляють і як живуть депутати ЛМР".

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
253