Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Євробачення цілком можливо провести на "Арені Львів", - директор стадіону Денис Ринський

Євробачення цілком можливо провести на "Арені Львів", - директор стадіону Денис Ринський

17.05.2016, 22:02

Якщо проведення пісенного конкурсу наступного року все таки довірять нашому місту, то захід такого масштабу може відбудитися на "Арену Львів".

Про це директор львівського стадіону Денис Ринський розповів у коментарі 032.ua.

За його словами, "Арена Львів" є цілком готовою приймати подібний захід, треба буде лише вирішити певні технічні питання.

Провести Євробачення-2017 на "Арені Львів" цілком можливо

"Провести Євробачення-2017 на "Арені Львів" цілком можливо. Стадіон є максимально обладнаним для проведення масових заходів найвищого рівня складності. Крім цього, у більшості випадків пісенний конкурс Євробачення проводиться саме на стадіонах та спеціально облаштованих концерт-холах. Очевидно, з технічної точки зору на "Арені Львів" треба буде реалізувати десятки складних інженерних рішень, зокрема рішення по даху, спеціальній сцені тощо. Але такий досвід буде безцінним,  і для нас буде велика честь показати Європі рівень організації, сервісу та гостинності саме на головній арені Західної України", - розповів Денис Ринський. 

Нагадаємо, що раніше мер нашого міста Андрій Садовий зазначав, що для проведення Євробачення у Львові готові відновити будівництво баскетбольної арени. 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
185