Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Сольний фільм про Супермена знімуть в реальному космосі

Сольний фільм про Супермена знімуть в реальному космосі

01.04.2016, 11:48
Зйомки сольного фільму про Супермена частково пройдуть у відкритому космосі. Творці стрічки заявили про це в офіційному повідомленні, зазначивши, що до проекту будуть залучені російське агентство Роскосмос і американське NASA, передає Bullast.
Повідомляється, що значна частина дії пройде в одному з світів, який колонізований жителями Криптону. Крім того, окремі епізоди пройдуть в глибокому космосі.
Щоб надати проекту більшу реалістичність, його творці вирішили здійснити зйомки в реальному космосі. З цією метою космічні агентства вже займаються створенням кораблів нового покоління, які дозволять вивести на орбіту Місяця, де будуть проходити зйомки стрічки, все необхідне обладнання.
"Бетмен проти Супермена" встановив антирекорд в прокаті
Відомо, що в тому числі буде доставлений на орбіту місяця костюм героя - броньоване трико Людини зі сталі, яке передбачає жорсткі умови навколишнього середовища.
В даний час виробники не розкривають суму бюджету майбутнього фільму, проте ймовірно, він стане найбільш витратним в історії кіно. Відомо, що космічні агентства погодилися взяти на себе частину витрат, оскільки в стрічці з'явиться реклама з продукції.
Раніше Корреспондент.net повідомляв, що майбутні "Зоряні війни" знімуть у відкритому космосі для більшої реалістичності.

"korrespondent.net"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
166