Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаНовини → Як зробити свою квартиру витвором мистецтва

Як зробити свою квартиру витвором мистецтва

06.08.2018, 23:48
Звісно, всі ми знаємо, які квартири зараз переважають у наших містах. Це типові помешкання з килимами на стіна х, іноземною "стінкою", стандартним плануванням та іншими атрибутами такого далекого, але все ще присутнього тут радянського минулого. Все тут схоже одне на одне і недалеко втекло від ситуації у тому знаменитому радянському фільмі, де головний герой не помічає, що потрапив до чужої квартири, адже меблі і взагалі інтер'єр там ідентичний з його житлом.

d1.jpg (21.78 Kb)
 
Сьогодні щоразу більше українців замовляють собі послуги з дизайну власної квартири. Так, це не безкоштовно, але такий підхід однозначно допоможе житлу виглядати сучасно та йти в ногу з часом. Лідером на ринку дизайну квартир зараз є компанія sedarte.com.ua. Тут працюють справжні професіонали, котрі зроблять все, аби зробити помешкання якомога комфортнішим та ріднішим для вас. Пріоритет цієї компанії - це твердження, що замовник та клієнт на час роботи над проектом стають єдиною командою. Це означає, що ідеально поєднуються знання та вміння виконавців робіт із побажаннями та баченням людини, котра буде тут проживати.

Чи не найголовнішим фактором, котрий супроводжує дизайн квартир, є зручність. Помешкання повинне ідеально відповідати вашим життєвим принципам, а також бути максимально комфортним. Всі речі та предмети мають бути саме там, де вони будуть найбільш необхідними для вас. Згідно з побажаннями розробляється і зона роботи та відпочинку, а також проводиться планування кухні. Звісно, ви можете не погодитися з якимись пропозиціями дизайнерів, але варто пам'ятати, що у них набагато більший досвід у цій сфері, а тому до порад таки варто прислухатися.

Також потрібно додати, що не обов'язково замовляти дизайн квартири для власного використання. Доволі популярною є практика, коли спершу житло доводять до відмінного стану, а потім виставляють на продаж. Тільки от тоді вартість нерухомості суттєво зростає, а ця сума значно перекриває витрати на послуги дизайнерів. Варто відзначити, що вартість дизайну інтер'єрів вказується з розрахунку за один квадратний метр. Хороші та перевірені компанії зазвичай просять від двадцяти до сорока американських доларів за метр. Остаточна ціна залежить від того, що саме ви хочете там бачити. Квартира в даному випадку здається під ключ, тому вам більше не потрібно вносити туди жодних змін, хіба що за вашим бажанням. Одним словом, така послуга зараз справді набирає популярності, тому є сенс спробувати самому, щоб на виході отримати відмінний результат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
1757