Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаНовини → Як обрати надійного забудовника?

Як обрати надійного забудовника?

17.12.2020, 00:37

Інвестиції у великі проєкти завжди супроводжуються великими ризиками. На ринку нараховується безліч будівельних компаній. А тому дуже важливо обрати надійного забудовника. Якщо вибрати недобросовісного забудовника можна легко попрощатись із своїми вкладеннями.


 

Обмірковуючи над інвестиціями у нерухомість важливо оприділитись із метою, зрозуміти який прибуток ви зможете отримати. Якщо ви бажаєте отримати прибуток від перепродажу, вам потрібно лише оприділитись із житловим комплексом та забудовником та придбати на стадії котловану житло, щоб по готовності об’єкта перепродати за більшою ціною. Також існує більш стабільний, але і більш затратний варіант для перетворення інвестицій у орендний бізнес. У такому випадку варто більш детально опраціювати можливий дохід від здачі оренди житла. Після цього обирати ЖК та забудовника.



Перед тим, як здійснити остаточний вибір між забудовниками кожен намагається уважно ознайомитись з перевагами та недоліками кожної із вибраних будівельних компаній.

Перевагами забудовника можна вважати:

* достатньо широкий вибір квартир у житловому будинку

* можливість вибору конкретного розташування квартири чи будинку

*можливість покупки із розтермінуванням від забудовника

*вартість квартири від забудовника значно менша ніж від посередника, а особливо відчувається значна різниця на стадії конловану.

Перш за все потрібно дізнатись усю інформацію про забудовника: як давно компанія існує на ринку, кількість та період реалізації проєктів.

Найкраще підтверджує надійність забудовника наявність відповідної документації. Компанія повинна надавати клієнтам такі документи:

*дозвіл на будівництво (важливо уважно перевірити, щоб дозвіл підтверджував будинок за конкретною адресою)

* проектна документація з поточним розташуванням квартир та їх плануваннями

* правовстановлюючі документи на земельну ділянку. Ці документи повинні бути оформлені на забудовника, а не на іншу компанію

* технічні умови комунікації

Важливо спостерігати за темпами будівництва. У чесного забудовника хід будівництва є стабільним. Надійність компанії підтверджують авторитетні партнери, які співпрацюють із фірмою. Також довіру до компанії викликає акредитація у відомих банках. Це дає змогу не тільки переконатись у чистих намірах компанії, а й дає можливість обрати клієнтам найкращий для них вид кредитування.

Автор матеріалу - parusgroup.com.ua


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
15322