Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаНовини → Співпраця компанії “РІЕЛ” та "Sport Life”: як це позначиться на житті українців

Співпраця компанії “РІЕЛ” та "Sport Life”: як це позначиться на житті українців

08.08.2017, 03:22

Компанії “РЕІЛ” та "Sport Life” оголосили про початок стратегічної співпраці. Об’єднання зусиль провідної мережі фітнес-клубів та успішної будівельної компанії “РІЕЛ” із багаторічним досвідом роботи – має на меті будівництво чотирьох об’єктів “РІЕЛ” із повноформатними фітнес-клубами.


 

Навіть попри кризу будівельна корпорація “РЕІЛ” успішно завершує будівництво раніше запланованих об’єктів в Україні та планує будівництво нових житлових комплексів. За словами Ростислава Мельника – президента “РІЕЛ”, – компанія побудує чотири об’єкти: два – у Києві, два – у Львові. Саме у цих об’єктах, відповідно до меморандуму про співпрацю, розташують фітнес-клуби “Sport Lifе”. Зокрема, фітнес-клуби розташують у ЖК "Великобританія" та "Америка" (Львів), а також у ЖК "Львівський квартал" та "Elyseum" (Київ).

Завдяки цьому ще більше українців зможуть долучитися до здорового способу життя. За останні кілька років фітнес набуває неабиякої популярності серед українців. Для прикладу, лише за останній час відсоток відвідуваності фітнес-клубів в Україні зріз з 2 до 5%. Здебільшого цей ріст обумовлено доступними цінами та вдалим розміщенням фітнес-клубів. Адже, коли вартість абонементу коштує лише 9 гривень за день тренувань, а сам клуб розміщений у вашому ж будинку – такою можливістю гріх не скористатись. Компанія "Sport Life" будує власні фітнес-клуби таким чином, щоб спорт був доступний не лише жителям великих міст України, а й в регіонах.

Директор компанії “РЕІЛ” Ростислав Мельник зазначає, що компанія змінила концепцію своєї роботи – компанія почала вести квартальну забудову. Тобто, житлові комплекси тепер містять власні садочки, торгові центри, перукарні, магазини та звісно – спорткомплекси.

“Ми створюємо не просто квартири, а будинки з власним характером. Ми дуже пишаємось, що мешканці наших житлових кварталів тепер матимуть змогу вести здоровий спосіб життя та займатись спортом, не виходячи із власного будинку. Фітнес – це невід’ємна частина сучасного життя, і відтепер наші мешканці зможуть це відчути на собі”, – ділиться досвідом Ростислав Мельник.

Бізнесмен зізнається, що сам дуже полюбляє спорт та всіляко намагається його розвивати в Україні. А розміщення фітнес-клубів на території житлових комплексів “РЕІЛ” – цьому дуже спонукає.

Однак, на цьому приємні сюрпризи не закінчуються. Директор будівельної компанії Ростислав Мельник запевнив, що фітнес-клуби на території ЖК “РІЕЛ” будуть містити не лише спорзали, а й басейни, тенісні корти, футбольні поля тощо.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
3281