Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаНовини → На що звернути увагу при купівлі квартири

На що звернути увагу при купівлі квартири

10.04.2020, 10:47
Своє житло завжди було запорукою щастя та спокою для молодої сім’ї. Якщо ви також вирішили придбати собі квартиру, то варто звернути увагу на жк Семицвіт у Львові, адже це просто ідеальний варіант для комфортного та щасливого проживання протягом довгих років.
 

Чому варто обирати саме цей житловий комплекс


1. Зручне розміщення. Будинки знаходяться буквально у п’ятнадцяти хвилинах до знаменитого Оперного театру, тому можна сказати, що центр міста – зовсім недалеко.
2. Природа. Попри близькість до центру Львова, ЖК розташовано у зеленій зоні, тому завжди можна знайти місце для прогулянок та затишного відпочинку на свіжому повітрі.
3. Якість. Будівельна компанія «Інтергал-Буд» має відмінну репутацію, тож можна бути на всі сто відсотків упевненим у довговічності всіх її будинків.
4. Ключові об’єкти поруч. Загальновідомою є проблема з місцем у львівських дитячих садочках, але якщо ви придбаєте собі помешкання тут, то будете однозначно задоволеними. Справа в тому, що під час будівництва житлового комплексу тут одразу закладали два дошкільні навчальні заклади. Поблизу буде також торговий центр і навіть футбольне поле, щоб діти мали де провести вільний час.
5. Дозвілля та відпочинок. Одразу ж біля будинків знаходяться дитячі майданчики для різного віку, а для літніх людей – місця для пасивного відпочинку, де можна зіграти в карти, доміно або просто погомоніти з сусідами.

Важливо: у житловому комплексі відмінно продумане питання безпеки. Вся територія тут загороджена і закривається за потреби, а в кожному будинку налагоджена служба консьєржів, тому можна не хвилюватися ні про дітей, ні про себе. До того ж компанія «Інтергал-Буд» турбується про власних клієнтів, а тому вирішила зафіксувати курс долара на рівні 25,5 гривень, отже покупцям більше не доведеться хвилюватися про зміну вартості іноземної валюти.

Карантин – не перешкода для нової квартири


Хоча зараз Міністерство охорони здоров’я не рекомендує українцям виходити з дому без екстремальної потреби, працювати над придбанням помешкання своєї мрії можна й сьогодні. На щастя, є можливість просто зателефонувати менеджеру компанії та отримати консультацію щодо всіх питань, котрі вас цікавлять щодо купівлі власного житла. До слова, на сайті «Інтергал-Буд» можна побачити схему всього ЖК і набагато краще орієнтуватися у його структурі та зробити правильний вибір. Хтозна, можливо якась квартира чекає саме на вас, тож не варто гаяти часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
16391