Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаНовини → Чому бруківка стає все більше популярною

Чому бруківка стає все більше популярною

01.08.2019, 18:05
Ще з давніх-давен хороші дороги вважалися однією з ознак розвитку держави. Саме тому ще до нашої ери стародавні римляни будували свої шляхи із бруківки. Вони ще тоді зрозуміли, наскільки це хороше та міцне дорожнє покриття, а деякі з давньоримських шляхів ми досі можемо побачити на власні очі. Якщо ж брати до уваги Україну, то тут найкраще таке покриття збереглося у Львові. В історичному центрі міста бруківка домінує у порівнянні з асфальтом, адже є не лише красивою, але й довговічною. Звісно, використовувати її можна і для власного будинку, тому укладання бруківки Львів може знадобитися і вам, якщо ви бажаєте зробити територію навколо власного дому по-справжньому красивою.

6598_otp.jpg (22.24 Kb)
 
Якою буває бруківка

Безперечно, якщо тільки ви не маєте великого досвіду у цьому питанні, тоді варто довірити сам процес укладання бруківки справжнім професіоналам, котрі добре знають свою справу. До слова, якщо вам не подобається покриття одного кольору, тоді бруківка дизайн – це те, що вам знадобиться. За допомогою окремих плиток можна викладати на землі справжні візерунки, котрі будуть виконувати не лише свою пряму функцію, але й милуватимуть око ваших гостей. Існують варіанти геометричних фігур різної форми, а можна просто викласти бруківку у вигляді красивої квітки. Тут вже фантазія замовника має де розгулятися.

Все це прекрасно, але бруківку роблять із трьох різних матеріалів. Який же обрати і чим вони всі відрізняються?
  1. Бетон. Такий вид матеріалу є найдешевшим, тому і вельми популярним. Справа в тому, що це покриття є найменш стійким до зовнішніх факторів і найменш довговічним.
  2. Клінкер. Це проміжний продукт при виготовленні цементу. Роблять його із глини, але завдяки своїм відмінним характеристикам він може прослужити власникам навіть ціле століття. Клінкеру не страшні мороз, вода та спека.
  3. Натуральний камінь. Найкращий варіант зі всіх можливих. Зроблений виключно зі справжнього каменя, що робить його практично вічним (тут знову згадуємо стародавніх римлян і їхні дороги, які стоять досі). Звісно, це покриття є найдорожчим, але воно того справді варте.
Варто додати, що перед замовленням бруківки потрібно визначитися із кольоровою гамою, у якій ви бачите власний двір. І вже тоді, виходячи з цього, можна звертатися в компанію і купувати бруківку відмінної якості. Якщо підійти до цього питання відповідально, тоді користуватися нею будуть не лише ваші діти, але й внуки і правнуки. Одним словом, тепер ви точно знаєте, що робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
17608