Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаНовини → 5 причин використовувати відкатні ворота з автоматикою

5 причин використовувати відкатні ворота з автоматикою

18.02.2020, 03:35
Автоматизація воріт – сучасне рішення для огорож, встановлених на промислових об'єктах. Такі ворота відрізняються достатньо великою вагою, що ускладнює ручне управління ними. Привід FAAC 844 ER ефективно вирішує проблему обслуговування важких відкатних воріт, вага стулок яких становить 1800 кг.
 

Привід призначений для застосування на промислових і торговельних підприємствах, що характеризуються дуже щільним транспортним потоком. В результаті цього механізм приводу розрахований на високу інтенсивність експлуатації – 70-78%.

Що входить в комплектацію електроприводу для воріт FAAC 844 ER?

Комплектація FAAC 844 ER наступна:

  • Привід із зірочкою і платою управління 780D.

  • Магніти кінцевих вимикачів.

  • Ключ для розблокування привода.

  • Заглушки для кріпильних отворів.

Привід FAAC 844 ER – 5 причин для покупки

Це ідеальне рішення для безпечної автоматизації відкатних воріт. Привід має низку переваг:

  1. Пристосування оснащується кінцевиками магнітного типу, які забезпечують точне розміщення полотна для закриття і відкриття на потрібну ширину. А також це потрібно для переміщення воріт навіть в умовах попадання на рейку снігу або сміття.

  2. Редуктор двигуна знаходиться в «масляній ванні», що продовжує ресурс роботи установки за рахунок постійного змащування і охолодження частин, які зазнають серйозних навантажень. Енкодер дозволяє вберегти користувача від механічних травм (спрацьовування датчика при виникненні перешкоди на шляху під час відкривання/закривання).

  3. Плавна робота, можливість експлуатації практично в будь-яких кліматичних умовах і з різним ступенем інтенсивності. При аварійному відключенні електроенергії відкрити і закрити ворота можна вручну. Для цього достатньо використати спеціальний ключ для розблокування.

  4. Датчик виявлення перешкод дозволяє миттєво зупинити рух полотна і направити його в зворотний бік. Це виключає травмування людей і псування автотранспорту.

  5. Легкість установки, простота обслуговування, тривалий термін служби конструкції – додаткові плюси використання автоматичної системи. Функція самоблокування дозволяє встановити FAAC 844 ER без додаткового оснащення електрозамками.

Надійність продукції FAAC з гідністю пройшла випробування часом, а також сувору відповідність вимогам державних та міжнародних нормативів з безпеки. Найвищий рівень безпеки споживачам гарантований!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
16389