Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаНовини → 5 причин купити квартиру в новобудові з підземним паркінгом

5 причин купити квартиру в новобудові з підземним паркінгом

19.10.2017, 19:13

Не всі новобудови мають підземний паркінг, більшість з них традиційно обладнані гостьовими стоянками на прибудинковій території. Знайти житловий комплекс з можливістю зберігати машину на підземному паркінгу зазвичай можна в сегменті «бізнес» чи «еліт». Перевірити, які новобудови мають таку перевагу, можна на ЛУН.ua, де в описі вказується і ця характеристика об’єкту.


 

Дізнайтеся, чому все більше покупців нерухомості, крім квартири, вирішують придбати ще й машиномісце в підземному паркінгу.

Ціни на паркінги не падають

Навіть у часи економічної кризи на ринку нерухомості вартість паркінгів не знижується – зазначають експерти. Вкладаючи заощадження в нежитлові площі в новобудові, прогадати майже неможливо. Такий вид інвестицій прибутковий і при подальшому продажу принесе дохід.

Машина – в безпеці

Вуличні стоянки, розташовані під відкритим небом, не можуть зберегти машину в цілому й неушкодженому стані. Майстри з СТО кажуть, що автомобіль, який паркують на вулиці, потребує ремонту в 2-3 рази частіше. До того ж необхідність замінити його новою машиною може виникнути вже через 3 роки, а не через 5, як рекомендують експерти.

Комфортне володіння авто

Максимум задоволення від володіння машиною – ось, що дає підземний паркінг. Не треба в дощ, сніг чи завірюху йти кілька кілометрів до гаража, довго прогрівати машину чи розчищати її від снігу, якщо вона стояла на вулиці всю ніч. З паркінгом у будинку достатньо спуститися на ліфті на потрібний рівень – і ви вже біля свого автомобіля.

Перевага при продажу квартири

Наявність машиномісця, закріпленого за квартирою, стане гарним аргументом при подальшому продажу помешкання. Це робить об’єкт привабливішим для покупців і надає можливість швидше укласти угоду.

Як показує практика, власники квартир у новобудовах комфорт-, бізнес- чи еліт-класу, додають до вартості нерухомості 5-10% при наявності підземного паркінгу в комплексі. Якщо біля будинку є гостьова стоянка з охороною до ціни квартири можна «накинути» 2-4%.

Гаражі й наземні стоянки – тимчасове явище

На відміну від гаражів паркінги не зникають просто так. У приклад можна привести столицю, де йде активна боротьба з гаражами, які то зносять, то переносять на інше, не завжди вдале, місце. Зі стоянками ситуація не краща – сьогодні на ній можна без проблем залишити машину, завтра – цю територію віддадуть під комерційну нерухомість.

Факторів на користь купівлі місця для авто в підземному паркінгу безліч, основні з них – це економія коштів на ремонті машини та власний комфорт.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
1634