Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаНовини → Як правильно обирати двері в квартиру?

Як правильно обирати двері в квартиру?

26.02.2016, 16:23
Ви зібрались міняти двері в квартирі чи будинку, але не знаєте, як правильно їх обирати? Пропонуємо вам чотири основні правила, якими треба керуватись щоб обрати красиві, якісні і безпечні двері для будь-якої з кімнат вашої домівки.

interior-doors788.jpg (18.41 Kb)
 
1. Вхідні двері
Обираючи вхідні двері для свого будинку чи квартири, в першу чергу слід звернути увагу на безпеку та рівень захисту. Ні в якому разі не ставте дерев’яних дверей. Не варто також обирати двері з неякісного металу, з ненадійними замками і без внутрішніх замків, чи ланцюжка. Обов’язково слід обирати двері з вічком і звернути увагу на його якість і видимість через скло.

2. Міжкімнатні двері
Якщо ви збираєтесь робити ремонт з різним стилем для кожної кімнати і двері також обирати у різному стилі - ви перетворите своє житло в храм несмаку і моветону.
Часи, коли яскраві і виразні меблі, різнокольорові і різнофактурні двері були в моді залишились у минулому. Зараз в моді практичний стиль і мінімалізм. Якщо ви вирішили замінити одні міжкімнатні двері в своїй квартирі - варто підібрати максимально схожі на інші двері. За тоном і за фактурою. Те саме стосується усіх дверей в квартирі, якщо ви робите ремонт, чи будуєте нове житло – поставте двері максимально схожі між собою, а краще взагалі однакові.
Ви можете робити собі мозаїки на стінах, фарбувати, клеїти, ліпити на стінах все що завгодно і будь-якими кольорами, але запам’ятайте одне золоте правило – двері мають бути однотонні і не мають кидатися в око.

3. Двері до ванни і туалету
У дверях для ванни і туалету треба звертати увагу на дві речі – якісний і зручний замок зсередини та відсутність прозорого скла в самих дверях. Дуже часто люди обирають двері з вантажними розписами, через які можуть проглядатися силуети. Виглядає це може і стильно, але такі двері, особливо якщо вони різнокольорові - теж є ознакою несмаку.

4. Двері на терасу або балкон
Тут теж слід звернути увагу в першу чергу на рівень захищеності. І при виборі таких дверей слід бути навіть уважнішим, ніж при виборі вхідних. Зазвичай, такі двері роблять зі скла і з односторонньою ручкою. Вам треба перевірити, чи дійсно це скло міцне і не посиплеться від найменшого удару. Також, чи не виникне проблем з ручкою, і чи нема проблем з замком, адже, погодьтесь ви напевно що чули про багато випадків, коли люди випадково зачиняли себе на балконах.

Окрім цих основних правил, ми радимо вам ретельно підбирати до дверей ручки та плінтуси. Це грає велику роль і навіть якщо у вас будуть двері, які ідеально вписуються в інтер’єр, а плінтус кольору, який більше пасує до підлоги - до біса такий ремонт. Старайтесь щоб ці три предмети: двері, плінтус і підлога, максимально були схожими за тоном. Для того щоб зекономити свій час і не обрати “кота в мішку”, пропонуємо вам скористатися послугами професіоналів, які порадять, допоможуть обрати і встановити двері залежно від ваших побажань: http://vo.lviv.ua/katalog/dveri-mizhkimnatni/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
1119