Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаКультура → Ющенко у своїй книзі розповість про "жорстоку" Україну

Ющенко у своїй книзі розповість про "жорстоку" Україну

30.09.2013, 23:02
Як стало відомо, екс-президент України Віктор Ющенко працює над книгою про часи свого президентства. У ній він розповість про своє президентство, стосунки всередині партій, а також про підсумки своєї роботи, які Україна так і не побачила і не змогла відповідно оцінити. Про це повідомляє "ZN,UA".
 
За словами сина Ющенка - Андрія, він зізнався, що не знає, коли книгу буде закінчено: "Те, що я бачив, батько ще у процесі написання".

Окрім написання книги, екс-голова держави зайнятий будівництвом на Прикарпатті готелю-ресторану і церкви. "Це його дітище! Намагається на вихідні туди їздити. Вважаю, все закінчиться не раніше осені 2014 року", - розповів Андрій.

Читайте також: "Прес-секретар Ющенка стала головою його партії".

Нагадаємо, що в період з 2005-го по 2010 рік Віктор Янукович видав чотири книги: "Рік в опозиції. У політиці не буває остаточних перемог і поразок", "...І рік при владі. Від кризи - до економічного зростання", "Здолати шлях" і "Як Україні далі жити". Також в його бібліографії значиться англомовний путівник по Україні для інвесторів "Opportunity Ukraine", але його було написано і видано у 2011 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
407