Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Як робити бізнес на сушці м'ясної продукції

Як робити бізнес на сушці м'ясної продукції

20.05.2021, 01:36
У наш час майже кожен мріє про те, аби відкрити власну справу. Хочеться працювати на себе і заробляти хороші гроші, розбудовувати свій бізнес, а не гнути спину на хазяїна. Але як обрати саме той напрямок, котрий буде успішним? Тут є сенс звернути свою увагу на різноманітні вироби з м’яса та риби. Але тут справа йде не так про звичайний продукт, як про різноманітні закуски, снеки та чіпси, котрі люди так полюбляють вживати сьогодні під пиво або під хороший фільм. Тільки як же перетворити звичайне м’ясо на такі смаколики, котрі коштують справді дорого і дають можливість на них заробити?

maxresdefault.jpg (28.02 Kb)
 
Найперше, звісно, потрібно придбати необхідне обладнання, завдяки якому і можна буде виготовляти кінцевий продукт.

Сушка м’ясної продукції здійснюється за допомогою різноманітних шаф для сушіння м’яса, сублімаційних сушарок, а також спеціальних кліматичних камер. Що ж потрібно обрати? Тут найкраще відвідати сайт pro.osushiteli.ua, де справжні професіонали своєї справи дають кваліфіковані поради усім тим, хто цікавиться цим питанням.

До прикладу, тепер ми точно знаємо, що кліматична установка набагато краща за конвективну камеру. Який же принцип їхньої роботи? У конвективній камері повітря поступово розігрівають до температури 60 градусів, завдяки чому з м’ясних або рибних виробів виділяється волога. Це вологе повітря потрібно регулярно замінювати сухим. Завдяки цьому є можливість пропускати за добу 280 кг сировини і отримувати на виході 90 кг готового продукту. А от кліматична камера не вимагає постійної заміни повітря, тому його можна використовувати повторно. Вона здатна переробити за добу 320 кг сировини і видати 112 кг продукту. Завдяки іншому принципу роботи така камера використовує значно менше електричної енергії, а за рік це означає економію на рівні орієнтовно 10 тисяч доларів тільки на сплаті рахунків за електрику! Тому, звісно, вибір тут виглядає очевидним.

Звісно, мало просто виготовити якісну продукцію, потрібно ще й знайти ринок збуту, налагодити хорошу рекламну кампанію. Але вона потрібна для того, аби хоч раз спробувати продукт, а далі вже все залежить від його якості. І саме тут важливу роль відіграє якісне обладнання, адже саме воно завдяки правильним умовам обробки м’яса та риби зробить снеки справді смачними. А якщо так, то люди точно захочуть придбати їх знову і знову. Залишається лише звернутися до професіоналів своєї справи, придбати усе потрібне устаткування і почати таки власний бізнес.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
5739