Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → В Івано-Франківську покажуть фільм про бої в донецькому аеропорту

В Івано-Франківську покажуть фільм про бої в донецькому аеропорту

05.02.2015, 12:40

11 лютого в Івано-Франківську відбудеться прем’єра фільму “Добровольці Божої Чоти” від молодих режисерів Леоніда Кантера та Івана Яснія.

Фільм було відзнято на території донецького аеропорту. Франківчани зможуть побачити унікальні кадри про мужність українських воїнів.

На прем’єрі будуть присутні автори фільму та учасники боїв за аеропорт. 

"Добровольці Божої Чоти" - історія творення української армії, братерства, подвигів і зрад. Історія трусості та героїзму. Історія добровольців, які з вірою у Бога та Україну поклали душу й тіло за нашу свободу.

За сюжетом, повсталий народ скинув кримінальний уряд і вигнав васалів Російської Імперії. Розлючений колонізатор кидає на Україну свої війська та захоплює частину території. Президент України підписує угоду про перемир’я та лінію розмежування сторін. Згідно цієї угоди Донецький міжнародний аеропорт опинився за лінією. Але патріоти-добровольці не згодні віддавати його ворогові. 242 дні тривала героїчна оборона, аж врешті під прицільним обстрілом танків будівля аеропорту завалилась. Люди витримали, не витримав бетон, - йдеться на сторінці події у Facebook.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
531