Главная страница → Господарка → У Тернополі під час гастрономічного фестивалю відвідувачів пригощатимуть румунськими стравами
У Тернополі під час гастрономічного фестивалю відвідувачів пригощатимуть румунськими стравами
04.06.2018, 21:31
Тернопільський гастрономічний фестиваль «Галицька дефіляда» відбудеться у 8-10 червня. Дійство триватиме у парку імені Тараса Шевченка. Цього року особливістю фестивалю стане те, що на ньому представлятимуть не тільки галицьку кухню, а й українську та румунську кухню Карпат. – Цьогоріч ми змінили концепцію фестивалю і тепер представимо не лише галицьку, а й колоритну українську та румунську кухню Карпат, – зазначають організатори заходу. – Зокрема, румунський шеф-повар Флорін Патрічі приготує «токаніцу» – м’ясо тушковане з великою кількістю цибулі, овочами і томатами, яку роздадуть усім присутнім безкоштовно. А з української сторони бренд-шеф Віталій Гуралевич готуватиме карпатський банош. Його стравою теж можна буде посмакувати безкоштовно. Про це повідомляє ZZ. Приготування страв румунської та української кухні заплановане на 9 червня. В інші дні на відвідувачів чекає битва фарбами, танцювальний флешмоб, номери від гуцульських колективів, в тому числі колоритних музикантів з трембітами, виступ цимбаліста з Ворохти Петра Сказківа – фіналіста шоу «Україна має талант» та інші розваги. На фестивалі працюватиме Алея хенд-мейд виробів. Відвідувачі заходу також зможуть взяти участь у конкурсі на кращу вишиванку серед чоловіків, жінок і дітей. Переможці конкурсу отримають грошову винагороду. Джерело: 0352.ua
► Шторм на Філліпінах забрав життя 6 людей ► Над Швецією з'явилось унікальне сонячне гало ► В Україну прийде рання, але холодна весна ► Циклон з Італії принесе в Україну сильні сніги та дощі ► Весна прийде в середині березня