Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → "Хотів дати концерт з нагоди ювілею, але не встиг", - у Олега Винника померла мама, чи буде сьогодні концерт у Тернополі?

"Хотів дати концерт з нагоди ювілею, але не встиг", - у Олега Винника померла мама, чи буде сьогодні концерт у Тернополі?

29.05.2018, 17:10
У родині українського співака Олега Винника сталося горе. На 81 році пішла з життя мама виконавця Ганна Яківна. Про смерть матері артиста повідомило видання "Главком". ТСН підтвердили цю інформацію на батьківщині Винника. Земляки жінки також розповіли, що її не стало вчора у лікарні. Причину смерті односельці називати відмовилися. Також стало відомо, що в останні хвилини життя Олег Винник не зміг бути поряд з мамою. Сьогодні у артиста запланований концерт у Тернополі. Як розповів ТСН продюсер Винника, виступ у Тернополі він не скасовував. Ганна Яківна декілька тижнів тому відсвяткувала ювілей – їй виповнилося 80 років. До ювілею мами Олег Винник хотів дати концерт у рідному селі, проте цього так і не сталося. "Таке життя. Вона завжди дивилася на нього по телевізору. Знала, що син у неї зірка і раділа за нього", - сказали односельці. Вони розповіли, що у подвір'ї будинку, де мешкала мама співака, щойно завершили класти тротуарну плитку. Після завершення ремонту родина планувала відсвяткувати ювілей Ганни Яківни.  Похорон відбудеться завтра.  Редакція сайту 0352.ua висловлює щирі співчуття з приводу смерті матері співака Олега Винника. Вічна пам'ять. Джерело: 0352.ua

Джерело "0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
151