Главная страница → Господарка → Придатність для вживання грибів, які продають на тернопільських ринках, щоденно контролюють
Придатність для вживання грибів, які продають на тернопільських ринках, щоденно контролюють
15.07.2017, 17:02
Гриб – це дуже корисний їстівний продукт. Він рекордсмен по вмісту білка. Містить вітаміни А, Б6, Д, нікотинову кислоту, селен і такі мікроелементи, як мідь, калій, фосфор та йод. Безпечнішими, звичайно, є гриби вирощені у теплицях. Та на тернопільських ринках можна знайти і дикорослі. В місцях дозволених для торгівлі, якість та придатність для вживання, щоденно контролюють, повідомляє Інтб. Читайте також: У Тернополі 11-річна дитина отруїлась грибами
► Літо 2024 року буде таким же спекотним, як і попереднє, а потім буде "переворот", – кліматологи ► В Індонезії блискавка вбила футболіста під час матчу (відео) ► 17 лютого очікуються найбільші морози ► Шторм на Філліпінах забрав життя 6 людей ► Над Швецією з'явилось унікальне сонячне гало