Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Спека: як зробити собі лимонад

Спека: як зробити собі лимонад

04.07.2017, 09:33
Подивіться на стовпчик термометра: саме той випадок, коли треба собі приготувати освіжаючий лимонадик.При чому не бігати за ними, дорогими, в кафе, а зробити собі дома багато цієї чудесної лимонної прохолоди   Лимонад-освіжаючий безалкогольним напоєм, який використовується для охолодження в спеку.Раніше його виготовляли лише з лимонного соку, цукру і води. А зараз його виробляють у промислових масштабах з додаванням інших ягід і фруктів. Є 2 види лимонаду: негазований і газований. В домашніх умовах приготування лимонаду не вимагає великих зусиль. Зазвичай його роблять негазованим. Щоб зробити лимонад вдома, вам потрібно: цедра лимона, краще настояти її на спирту, шафран або куркума (використовують як барвник), цукор, сік лимона. Все змішайте і залиште в холодильнику на ніч. Подають охолодженим, можна кинути кілька кубиків льоду. Є набагато простіші рецепти, яким не потрібна витримка в холодильнику. Є рецепти, в яких кип’ятять у воді цукор, поки він повністю не розчиниться, потім додають лимонний сік і ще води, а вкінці обов’язково охолоджують. До нього можна додавати всілякі трави і спеції, щоб був незабутній аромат і смак. Добре вгамовує спрагу, дуже смачний і не містить консервантів. Всі діти і дорослі в захваті від нього. КЛАСИЧНИЙ ЛИМОНАД Лід. Скибка лимона для прикраси. 1.2 літра води. 0.5 склянки цукру. 300 мілілітрів лимонного соку. У ньому міститься багато вітаміну С, вона добре освіжає і тамує спрагу. У даному рецепті його не варять і з-за цього в ньому зберігаються всі корисні властивості. Приготування досить простий, а смак просто чудовий. ТУРЕЦЬКИЙ ЛИМОНАД Склад Часточка лимона для прикраси. М’ята. 0.5 кілограма цукру. 7 лимонів. 5 літрів прохолодною питної води Приготування турецького лимонаду Гарненько промийте лимони, оскільки їх використовують разом з цедрою. Поріжте на шматочки. У змішувач висипте ці шматочки і трошки м’яти, а також трохи цукру. Перемелюємо і потім заливаємо водою (прохолодний). Поставте все в холодильник на ніч. На наступний день процідіть. Подавайте охолодженим, можете прикрасити м’ятою і часточками лимона ЛИМОНАД З ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ Вода негазована або газована. Сік з 2 лимонів. Склянку цукру. 4 літри чорної смородини. Приготування лимонаду з чорної смородини · Залийте чорну смородину однією склянкою води і варіть доти, поки вона не буде м’якою. Поки-що не додаємо цукор. · Процідіть все і тепер додайте цукор. Нагрівайте, поки цукор не розчиниться. Після цього перелийте все в пляшку. · До  даного сиропу додайте таку ж кількість води (можете і в 2 рази більше, як вам більше подобається), яку заздалегідь змішайте з лимонним соком ІМБИРНИЙ ЛИМОНАД Кружечки лимона для прикраси. 15 шматків кореня імбиру. 3.5 літра води. 3 склянки цукру. 1 літр лимонного соку. Приготування імбирного лимонаду · Додайте В каструлю воду, імбир і цукор. Нагрівайте помішуючи, коли цукор розчиниться, зняти з вогню. · Потім додайте свіжовичавлений лимонний сік і почекайте близько 15 хвилин. · Дістаньте імбир. · Поставте отриманий напій в холодильник на годинку. · Подавайте з кружечками лимона і льодом. Смачного літа і гарного настрою!

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
230