Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → На Тернопільщині злодії обікрали будинок в той час, коли власники порались на городі

На Тернопільщині злодії обікрали будинок в той час, коли власники порались на городі

13.06.2017, 19:03

Правоохоронці щодня наголошують жителям області про заходи безпеки, аби вберегти своє майно та помешкання від рук зловмисників. Громадяни все ж  продовжують ігнорувати ті чи інші правила, і, як наслідок втрачають цінне.

Про це зазначають у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Тернопільській області.

12 червня на лінію «102» надійшло повідомлення від жительки села Окопи Борщівського району. Краянка розповіла, що в будинку побувати невідомі, а з шухляди столу зникло 3 500 гривень.

Як встановили правоохоронці, зловмисники потрапили до помешкання без труднощів, адже власники будинку залишили ключ під килимком при вході. Крадіїв не спинив і той факт, що в момент крадіжки мешканці помешкання знаходились поблизу - порались на городі. Повернувшись до будинку, власники зрозуміли, що стали жертвами злодіїв. За допомогою звернулись до працівників поліції.

Правоохоронці застерігають краян: не залишайте ключі від помешкань в легкодоступних місцях, надійно замикайте двері. Надійно ховайте заощадження, адже злодії у першу чергу шукають готівку у шафі, поміж речами, в кишенях верхнього одягу, під матрацом і навіть у банках з харчами на кухні. Не залишайте ювелірні вироби на тумбі чи трюмо. Від крадіжки ніхто не застрахований.

Пам’ятайте, злодії найчастіше забираються до чужих помешкань, коли господарі залишають помешкання на тривалий час без нагляду. Залишені цінності, валюта, техніка можуть легко потрапити до рук зловмисників.

Люди, які думають що красти у них немає чого, помиляються. Якщо не зберігаєте великих сум готівкою, завжди залишається побутова техніка, ювелірні вироби, планшети та ноутбуки. Злодії тепер виносять навіть одяг та парфуми, тобто все, що можна потім спродати.

Щоб вберегтися від квартирної крадіжки, найкраще звернутися до спеціалістів Управління поліції охорони. Вам не тільки встановлять надійну сигналізацію, а й постійно наглядатимуть за квартирою. Охоронці за лічені хвилини приїжджатимуть до вашої квартири, коли до вас завітають непрохані гості.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
194