Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі хочуть заборонити трансляцію богослужінь через гучномовці ще одній церкві

У Тернополі хочуть заборонити трансляцію богослужінь через гучномовці ще одній церкві

12.06.2017, 19:16
Припинити трансляцію літургій через гучномовці на проспекті Злуки пропонує Богдан Кітура.
Про це йдеться у зареєстрованій ним петиції.
«Кожної суботи та неділі з 7.00 до 9.00 церква що розташована за адресою пр. Злуки (зупинка "Духовний Центер") проводить трансляцію служби через гучномовець, порушуючи цим статтю 182 Кодекс України про адміністративні правопорушення.
Згідно рішення Тернопільської міськї ради, від 28 лютого 2003 року № 4/6/104 - rada.te.ua/app/webroot/files/10.12.11.doc
Пункт 4.
Заборонити:
4.1. Гучний спів, викрики, включення на повну потужність радіоприймачів, телевізорів, створювати шум при використанні виробничого обладнання та інструментів, вибухових матеріалів та піротехнічних виробів та інших гучноголосих установок, створювати інший шум на вулицях, в будинках, гуртожитках, на прибудинкових територіях та в зонах відпочинку в нічний час з 22-00 до 8-00.
4.3. Встановлювати на балконах, лоджіях, відкритих вікнах будинків, будівель і споруд та інших місцях радіоапаратуру і включати її на потужність більше 30 ДБА», – навів витяги з рішення міської ради ініціатор петиції.
За два дні її підписало уже 44 особи.
Нагадаємо, у Тернополі вже не вперше хочуть заборонити проводити богослужіння через гучномовці, попередня петиція стосувалася храму на Новому світі.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
186